updatee💕

10 2 1
                                    

asså jag har sån grooov ångest inför skolan som börjar på måndag.

liksom på onsdag ska vi simma (i en simstadio ute) o jag är verkligen så nervös o allt för jag verkligen hatar att visa mig i bikini inför folk..

-

idag har jag varit på kräftskiva "i stallet" aka hos min bästavän. så jag hängde med min bästavän, vår gemensamma vän som är som en bästavän för oss som jag kommer gå i samma klass som och en till tjej jag kommer gå i samma klass som (som vi dock inte gillar så mke).

o vi gjorde lite random grejer iaf.

igår tvättade jag två par av mina skor, o vi körde fotboll i ett lerigt ridhus, så gissa vem som måste typ tvätta dom igen? Jo jag...

-

jag kollade med min bästa vän ifrån min gamla skola om hon ville till köpcentret (eller stan) med mig o några fler på tisdag. så imorrn aka idag (för klockan e 02:45 nu) ska jag göra en snap grupp med dem 4 o kolla om dom vill dra dit, för jag måste köpa en bikini överdel (heh). så jag tar bara en buss ifrån skolan då på tisdag, in till köpcentret/stan och träffar dom. o jag har verkligen saknat dom feeett mke.

-

imorgon ska jag bara städa mitt rum och göra allt inför skolstarten. o jag vet inte om jag sa detta innan men jag frågade tre tjejer som bor i min by som jag blivit ganska bra vän med om jag kunde sitta med dom på skolbussen o då sa att jag kunde sitta med dom så jag känner mig rätt lugn över det.

sover dock över med min bästa vän nu.

o juste, jag klippte mitt hår kinda axelkort häromdan. plus lite lugg som jag kan lägga bakom öronen.

aja, hoppas ni mår bra. finns alltid i dm💕💕💕💕💕

om jag skulle dö nu så dör jag ungTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang