C H A P T E R 10

22 4 0
                                    

Janice blijft verbaast achter. Achter haar begint een gevecht tegen een persoon die sowieso in Hide niet zo veel deed en ze diegene maar mee aan te vallen.

Sil en Line zitten nog steeds in de kelder. Sil gelooft nog steeds dat er ergens stenen dakduiven moeten zitten en begint steeds weer te zoeken. 'Ze kunnen ook nog in eitjes zitten Line begrijp dat.' Hij gebaart geïrriteerd. Sil zoekt verder en stuit op een luik. 'Line moet je eens helpen om dit open te krijgen.' Line komt er bij en samen trekken ze het luik met veel moeite open. Sil knipt de zaklamp van zijn telefoon aan en tuurt er in. 'Eten!' Schreeuwt hij verrast 'we gaan toch niet dood.'

Mees loopt zo scheef als het maar kan door al die kettingen die om zijn nek bungelen. Hij is een groot doelwit weet hij en daarom houdt hij de helft van de kettingen verstopt in zijn tent. Een paar heeft hij ook doorgeven aan Vlorile of aan Sam.

Sterre duikt sinds het bekken met vlorile onder voor Reyla. Ze weet dondersgoed dat Reyla gevoelens voor Vlorile heeft maar eigenlijk heeft ze stiekem zelf ook wel wat gevoelens voor hem gekregen. Ze denkt na. Valentijn is binnenkort zal ik dan ook een kaart van Vlorile krijgen of gaat hij me voor altijd negeren. Ze duikt diep in mekaar en rilt. Jesse ziet Sterre alleen zitten en grijpt zijn kans om wat informatie over de andere mensen te vragen. Hij wil vooral weten die de hypnose ketting heeft. 'Hey Sterre' begint hij 'Ik had een vraagje over verschillende kettingen.' Sterre wimpelt hem af, ze heeft geen zin in het gezeur van kettingen. Iedereen weet toch dat zij hypnose heeft? 'Jammer ster want ik had graag geweten wie die had.' Jesse loopt hierna weg.

Vlorile zoekt sterre voor uitleg. Zelf weet hij niet meer wie die leuker vind. De keuze zijn 3 personen waarvan sterre eentje is. Hij vond het fascinerend hoe hij door haar werd gezoend en hoeveel passie en liefde erin zat. Maar Reyla is ook heel erg aantrekkelijk alleen hij weet niet of zij hem leuk vind. Ook is er een probleem bij haar. Katten. Hij weet zeker dat Sterre hem ook leuk vind dus kan hij beter eerst voor Sterre gaan en dan Reyla. Hij is helemaal in zijn nopjes door het plan en vergeten dat ze ook dood kunnen gaan door anderen aangezien het hide is.

Sam vecht tegen de daguil die weer eens een slachtoffer wou. Ze word geholpen maar ook tegengewerkt. Uiteindelijk versliest de uil toch en vliegt zoals altijd huilend weg. 'Ik weet wie die uilen ketting heeft en vanacht leert diegene wel zijn lesje.' Roept ze naar Mees die een paar meter verderop staat met zijn gezicht en handen onder de krassen van de uil. Zijn klauwen zijn erg scherp en snijden je zo in stukjes.
Ergens verderop glijdt Femke uit over een banaan die ze helemaal uitscheldt  en daarna hem achteruit gooit. Hierdoor komt hij op Mees zijn gezicht die op zijn beurt de bananenschil weggooit.

HIDE the storyWhere stories live. Discover now