C H A P T E R 7

31 7 6
                                    

Vlorile krijgt natuurlijk als koning van de hide alle roddels mee en dus ook de roddel van Flore en Sil. hij denkt bij zichzelf na hoe moet ik in hemelsnaam Reyla om een relatie vragen laat staan trouwen. Huilend zakt Vlorile op de grond. Even later hoor voetstappen en zie Stella voor mij staan samen met Reyla. Verdorie heb ik weer als ik huil moet ze opduiken denk Vlorile bij zichzelf na. He springt op en droogt de tranen van zijn gezicht. 'Wat?'
'Patat.' Gniffelt Stella. 'Nee grapje we hebben een vraag nou Reyla heeft een vraag' Vlorile ziet Stella haar ogen twinkelen.
'En ik laat jullie er graag alleen bij.' Ze lacht en rent weg. Voorzichtig raakt Vlorile Reyla haar haar aan en vraag wat er is. Hij luistert aandachtig naar haar verhaal en maakt eruit op dat ze een grote Crush heeft op iemand.

HO STOP
Iris springt in het verhaal en hijgt een paar keer. 'Ik wil niet dat dit hide boek een klef verhaal wordt dus meer moorden graag.'

Sterre loopt een beetje doelloos door de hide arena en hoort wat gesmak uit de bosjes en besluit te kijken. Misschien had ze dat beter niet kunnen doen want ze ziet Vlo met Reyla staan bekken. Huilend baant ze een weg door de bosjes en besluit  een bosbrand te maken met haar ketting, waar Reyla voor moet rennen, nu is vlo voor mij. Sterre draait zwoel om hem heen en draait een lok om haar hand heen. 'Zeg schat' begin ze 'wat denk jij van een avondje samen, jij en ik?' Vlo weet niet wat hij moet zeggen en lijkt betoverd. Hij probeert wat uit de brengen maar het lukt niet , het voelt alsof zijn tong een droog lapje leer in zijn mond is. Het heeft ook niet meer zo veel zin aangezien sterre haar lippen al op de zijne heeft gezet. Hij voelt hoe ervaren ze is en laat zich meesleuren in de zoen. Na een paar minuten stoppen ze. Vlorile hijgt wat na. Vlorile kijkt haar dromerig aan. Dit was de beste zoen ooit! En ze is zo schattig. Vlorile schrikt van zijn eigen gedachten, wie vind ik nu lekker Reyla of Sterre? Sterre ziet Vlorile zijn twijfel en vraagt erna. Vlorile antwoord niet en loopt zonder iets te zeggen weg. Sterre blijft verbaasd achter.

HIDE the storyWhere stories live. Discover now