C H A P T E R 3

82 13 18
                                    

De raketlancering is niet de leukste ervaring van Marjolinde maar dat Mees naast haar zit wel. Helaas voor.Marjolinde is hij al bezet dus richt ze haar ogen maar op andere mensen Sil bijvoorbeeld. Een kaaklijn om u tegen te zeggen. 'Potverdikke!' Sist ze 'Ze zoenen?!' Stella, hebben Sil en Flore nu wat?!" Verbaast kijkt Marjolinde hoe ze mekaar aflebberen. Stella kijkt me aan. 'Wist je dat nog niet? Ze hebben al een maand iets, als er maar geen Hide kinderen komen." Beiden kijken ze weer het raam uit en er heerst een stilte

Reyla is zo knap, Mees is zo knap, Iris is ook knap maar Banzaii ook. Hoe moet dat nu? Vlorile zucht diep.

"Moord moord moord en brand schreeuwen we hand in hand iedereen aan de kant want moord is het beste van het land" Zingend en dansend trekt Nienke Lilya van haar stoel. "Doe mee meid!"
Vanuit mijn ooghoeken ziet ze dat Mees naar me kijkt alsof ik geschift ben maar dat maakt haar helemaal niks uit. Nienke voeltde kracht van deze Hide, niks houdt houdt haar tegen. Zelfs Vlo niet want die heeft het toch te druk met al die meiden. Nienke heeft het al lang door. Eerst Iris en die vlam is nog steeds niet gedoofd, daarna Sanne en nu Reyla maar hij keek ook veel te erg naar Banz. Nienke schudt met haar hoofd. 'Ik volg die jongen niet meer.' Fluistert ze naar Lilya.

Vlorils voelt hoe Nienke me aankijkt alsof hij een stuk stront is. Iedereen die doet alsof ik een stuk stront ben vermorzel ik. Hij schrikt van zijn eigen gedachte. Ben ik moordlustig? Vast niet. Ik zorg juist voor liefde. Ik ga denk ik maar knuffels verkopen op Donut Earth want dat maakt de wereld een stukje mooier. Vlorile stelt het plan voor aan Mees. "Wat ben jij voor domme schoenzool! Dan dood iedereen je." Hij slaat zijn hand voor zijn gezicht en schud zijn hoofd. Vlorile kijkt hem zielig aan en jammert: "het was toch een goed idee?" Hij snapt niet wat hij precies fout doet. "Als Je iemand een knuffel geeft hoeft hij maar een mes in je rug te zetten en je bent dood. Wij twee besten van hide zijn nou eenmaal gewillig om dood te maken." Vlorile knikt dat is waar. Misschien moet ik maar gewoon onderduiken. Denkt hij in zich zelf.

Sam zit heerlijk een liedje te fluiten in haar coupe. Ze had geluk dat ze in het Wattpad internaat zat want hierdoor weet ze al hoe heel mensen zijn, een voorsprongetje dus. Ze kijkt in het rond, aangezien je pas bondjes mag maken vlak voor de arena is het misschien handig om nu alvast rond te kijken. Ze ziet een paar mensen die haar wat lijken maar het is beter om even te wachten dan meteen op iemand afstormen denkt ze.

HIDE the storyWhere stories live. Discover now