C H A P T E R 6

41 8 20
                                    

Nienke probeert de vampier van haar wolf af te houden maar op een of andere manier groeien die tanden naar mijn nek toe. Het lijken nu op slagtanden van een olifant. Ze komen in Nienke en beginnen langzaam haar leeg te zuigen. Ze begint zich slap te voelen en  dan voelt ze niks meer.

Achter de monitor ziet Iris precies wie welke tactiek heeft heel slim voor als ze straks zelf de arena in gaat. Vlo is begonnen met knuffels verkopen. Zijn hele kraampje wat achter hem staat is roze gemaakt met hartjes. Iris zoomt met haar spiksplinternieuwe camera in op de tafel en ziet 4 kaarten liggen met elk een andere naam. Met haar ogen geknepen tot spleetjes kan ze net de namen lezen: Sanne, Reyla, Banzaii en Iris. 'Iris?!' Schreeuwt ze en verslik zich. Iris begint te hoesten totdat ze neervalt en krabbelt daarna weer vlug overeind. Vlug zet ze de camera ergens anders op, want dat was niet om aan te zien, ze ziet dat het de tent van Sil en Flore is. Er wordt daar wat gerommeld in de tent. Het verbaast Iris erg want het is nog maar 3 uur in de middag. Vervolgens schuift de rits open en ziet ze Flore eruit klimmen met een trainingsbroek en zwart hempje. Haar nek zit vol paarse vlekken. Was Sil haar aan het wurgen? Vlak na Flore kruipt Sil uit de tent met de zelfde paarse vlekken op zijn nek. En het kwartje valt bij Iris.

Zo vlug als the Flash rent Jesse in het rond en botst vol tegen Flore aan die op haar plaats tegen Sil aanvalt. 'Sorry sorry ik was gewoon te snel.' Grijnst Jesse. Zij n oog valt op Flore haar nek. Vragend wijst Jesse ernaar en kijkt haar aan. Ze lacht schaapachtig en haalt een had door haar haar. Sil die weer is opgekrabbeld bespringt mij bijna. Ook bij hem ziet Jesse duidelijk de paarse vlekken en het word mij duidelijk. 'Hebben jullie geneukt? Had mij ingelicht ik kon wel mijn pakje condooms die onder mijn bed lagen meenemen?' Jesse haalt zijn schouders op. 'Tenzij je een hide baby wil.' Flore wordt knalrood en rent weg. Van Sil krijgt Jesse een klap in zijn gezicht en gaat achter Flore aan.

Nienke word wakker en het enige wat ze ziet en voelt is wit. Alles is vel wit. Nienke sluit haar ogen weer en doet ze open. Ze ligt weer in het bos en ziet Mees staan. Ze begint te schreeuwen. 'Mees Mees kom hier hier ik ben hier!' Maar Mees reageert niet en dan dringt het tot haar door.
Ik
Ben
Dood
De vampier heeft mij leeggezogen. Denkt ze bij zichzelf na.
Ze haalt mijn schouders op dan ga ik maar mensen stalken in dit geesten lichaam. Ik kan nu alles doen en ze wrijf in mijn handen. Voorzichtig probeert ze door wat mensen heen te lopen wat prima lukt en daarna pakt ze mensen en kettingen stiekem af en hangt ze weer terug. Mensen irriteren is fijn denkt Nienke

HIDE the storyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu