C H A P T E R 5

55 9 10
                                    

Flore voelt de ijzige adem in haar nek van de weerwolven. Langzaam maar zelfverzekerd keert ze zich om, ze heeft geluk dat ze haar bescherm nacht ketting heeft ingezet anderd was ze haar leven niet zeker gewerst. Ze balt haar handen tot vuisten en maak haar klaar om ze beide wolven een flinke hijs te geven. 3 2 1 en go maar Flore wordt tegen gehouden door twee vampiers, een daarvan is Sil en opslag voelt ze de vlinders weer door haar buik zweven door zijn mooie ogen en zijn gezicht. "Kom maar Flore laat ons dit maar doen en samen met de andere vampier bijt hij een van de wolven neer. Sil ziet de ketting glimmen om de nek van de dode weerwolf en pakt hem. De andere weerwolf rent huilend terug de bosjes in. Flore rent naar Sil toe en omhelst hem, even blijven ze zo staan totdat Flore hem aankijkt en hij buigt zijn gezicht naar de hare toe. Ze blijven even zo staan maar al gauw wordt die rist verstoord door een ander gegil.

Met een hamburger in Iris haar hand kijkt ze aandachtig naar de monitoren. Ze ziet verschillende dingen zoals een saaie aanval van Femke die helemaal geen nut had. Haar keuze denkt Iris. Ze ziet Femke vallen, snel gaat Iris op het puntje van haar stoel zitten. Gaat ze nu dood? Iris glimlacht. Lotte helpt haar overeind en samen slaan ze de nachtuil nog een paar keer op zijn hoofd die daarna krassend wegvlieg. Vreemd denkt Iris bij haarzelf,Femke hield altijd van uilen en nu slaat ze hem.

Collin trippelt achter vlorile en Mees aan met een boekwerk aan papieren in mijn handen. De vleesclone-opleiding.
"Mees je bent zo geweldig" zwijmelt Collin keer op keer Mees draait zich rustig om. "Wat als ik nu dit doe dan?" Snel steekt ie een mes op. Je ziet hem glinsteren in het maanlicht. Mees is namelijk al lang klaar met Collin die hem overal naartoe volgt.

Snel springt Iris.op uit haar stoel, ik had nog zo gezegd messen zijn niet toegestaan. Ze pakt de joystick en begint de kraan naar Mees te sturen. Iris pakt hem ermee bij zijn kraag en laat hem zijn mes afpakken. "Mees zoals ik zei geen messen, je naam lijkt met een extra e op een mes maar dat is geen excuus om er 1 mee te nemen." Schreeuwt Iris door de intercom. Daarna laat ze Mees los die met een doffe bons op de grond terecht komt.

Verschrikt staat Collin te kijken wat allemaal Mees meemaakt. Zodra hij op de grond ligt raapt Collin hem onhandig op en begint hem schoon te kloppen. "Mijn geweldige Mees wat is er gebeurd?" Vraagt hij. Tot zijn grote verbazing zegt Mees dat hij het niet meer weet. Snel legt Collin uit wat er was gebeurd en dat het een anti vlees medespeler moet zijn die dit flikt. " Het kan niet anders." Eindigt Collin zijn verhaal.

HIDE the storyWhere stories live. Discover now