3.

23 1 0
                                    

chapter 3;
❄ -new year.

"Ty máš v šatníku i jinou barvu než černou?!"

Yuki se nestačila divit vlastním očím. Yuto na sobě měl výrazně červenou košili a džíny. Byl to nezvyk, nikdy ho snad neviděla oblečeného jinak než v černé barvě. Yuto se na svoji sestru jen krátce usmál a pokračoval v cestě do kuchyně, aby se napil. Pravda byla taková, že pro něho samotného to byl docela nezvyk.

Yuki si ještě předtím, než na párty odešli, dala příjemnou horkou sprchu, která jí trochu pomohla, aby se uvolnila. Teď, když viděla, že se i Yuto takhle vyfikl, byla trochu nervózní. Co když to bylo něco více, než jen Novoroční párty, a ona o tom nevěděla? Ne, to asi ne. O tom by jí Boo řekl. Rozhodla se zrovna tímhle nestresovat, a to taky proto, že měla mnohem horší důvod, kvůli kterému si ty starosti dělat mohla.

Bála se, že na té párty potká Kina. Soonyoung je jejich spolužák, a Kino spolu s ním a pár dalšími lidmi ze školy vedou taneční klub školy. Yuki tiše doufala, že i samotného Kina ten rozchod tak zmůže, že se tam neobjeví.

Yuki se z rozchodu zotavovala velmi pomalu. Ať se snažila, jak se snažila, nemohla na Kina přestat myslet. Viděla ho všude - v místech, na kterých spolu trávili čas, v kresbách, které měla vyvěšené po pokoji i v nových dílech, do kterých podvědomě svého bývalého přítele zahrnovala. Měla pocit, že z toho zešílí. Bolelo to, a tušila, že to bolet jen tak nepřestane.

"Ségra!" Ozval se najednou Yutův hluboký hlas spolu s klepáním na dveře koupelny. Yuki se tak lekla, až z toho ve sprše nadskočila. "Dělej, budeme muset vyrazit."

×××

"Woohoo! To vypadá tak naprosto skvěle!" Zaradoval se Kino a prohlížel si svůj nový účes v zrcadle. Dlouho neměnil barvu svých vlasů, o to zajímavější to pro něj teď s bílímy vlasy bylo.

Wooseok stál za ním a pyšně se na své dílo (tedy Kinovy vlasy) usmíval. Byl rád, že mu konečně dokázal zvednout náladu. "Nemáš zač," řekl jen tak, načež si od Kina vysloužil vděčný úsměv.

Byl Nový rok a Kino byl od rána hyperaktivní. Neustále lítal po bytě, hledal co na sebe, a když už něco našel, ptal se Wooa, jestli v tom vypadá dobře. Ten mnohdy ani nestačil odpovědět, Kino už tou dobou totiž hledal dál. Skončil u prostého bílého trika s fialovou džínovkou, na kterou byl mimochodem pyšný jako páv na vlastní peří. Wooseok měl trochu strach, aby mu v tom nebyla zima.

Z bytu vyrazili krátce po obědě, Soonyoung totiž Kina s Wooseokem požádal, aby mu pomohli s přípravami. Ani jeden z nich neprotestoval. Stejně by tam byli ještě předtím, než by to celé vypuklo. Už se to stalo několikrát.

"Yahhh, Kino is here!" Vykřikl nadšeně Dino, který otevřel dveře do domu, na které Wooseok s Kinem těsně předtím zaťukali.

"Ayyyy!" vykřikl s Wooseokem naráz, a totéž se ozvalo zevnitř. Po chvilce za Dinem vykoukl i Soonyoung a Minghao. Kino se se všemi přivítal a zeširoka se usmíval. Wooseok jen stál za ním, s ostatními si tak blízko nebyl.

"Kino-ya," ozval se Hoshi, "na to, že jsi po rozchodu, vypadáš fakt dobře."

Na Kinovo obličeji se při té zmínce přehnal nespokojený, až smutný výraz. Měl ho tam však tak krátce, že si toho skoro nikdo nevšiml. Skoro. Wooseok se zamračil a za trest dupl Soonyoungovi na nohu. Ten tiše zasyčel a probodl ho pohledem.

Kino se znovu usmál. "Můžeme se tomuhle tématu dneska vyhnout? Nechci na to myslet."

Přípravy šly docela hladce. Dino s Wooseokem se vydali na 'nákup na poslední chvíli,' aby sehnali poslední drobnosti, které scházely. Kino s Hoshim a Minghaem připravovali dům, a jak to tak u Hoshiho bývá, obětoval pro celé přípravy nějakou tu flašku. Kino nesnášel alkohol, ale teď mu najednou přišel i vhod. Chtěl na jeho situaci zapomenout, chtěl vypustit z hlavy všechny jeho starosti, myšlenky i pocity. A tak pil.

move. /seventeen • pentagon/Where stories live. Discover now