Mad ved pejsen

2.5K 14 0
                                    

Rigtigt nok som læren havde sagt, trådte vi direkte ind i køkkenet.
"Kunne du bruge nået mad", spurgte jeg smilende.
"Meget gerne. Hvad med at du finder noget mad, og jeg skaffer nogle drikkevarer og tænder pejsen derovre?" Sagde Sebatian og pegede på en pejs i den anden ende af køkkenet.
"God ide" svarede jeg.
Jeg gik i køleskabet sammen med Sebatian og fandt en tomatsuppe. Jeg gik over til en mikroovn og begyndte at varme tomatsovsen.
"Hvad kunne du tænke dig at drikke? Vi har vand, juice, øl og vin", spurgte Sebastian.
"Hmm. Har vi noget rødvin?" Spurgte jeg.
"Ja da. Rødvin bliver det så".
Sebatian tog to vinglas i den ene hånd og rødvinen i den anden. Tomatsovsen var færdig, og jeg satte den over på bordet foran pejsen, hvor Sebatian havde sat sig sofaen. Jeg hentede to skåle og to skeer.
Maden kunne lige være på det lille bord, og vi skænkede derfor mad og vin op.
Vi satte os i den lille sofa med puder i ryggen og siden. Sofaen var nok så lang, at Sebatian lige kunne være der, hvis han lå på langs i sofaen. Sebatian tog et stort uldtæppe og svingede det over os. Vi tog vores glas i hånden.
"Skal du ikke smage den suppe, jeg har varmet?"
"Jo da, den ser lækker ud".
Jeg frøs stadig lidt, men det gik over med det samme, da jeg tog et par mundfulde af den varme suppe.
Jeg krøllede mig sammen under tæppet, og da vi begge hurtigt blev færdige med vores suppe, begyndte vi rigtig at snakke. Vi snakkede og snakkede, som om vi var bedste venner. "Må jeg spørge om noget?" Spurgte Sebatian pludseligt. Han så lidt bekymret ud.
"Ja da".
"Hvad. Hvad er vi egentlig nu?"
Jeg havde aldrig set Sebatian se så bekymret ud eller se så håbefuld ud. Jeg kiggede ham i øjnene og svarede: "Vi er starten på noget godt og noget der er kommet for at blive".
Hans øjne lyste op, og med glassene i hænderne rykkede jeg mod ham, og vores læber mødtes igen. Det var meget bedre end jeg huskede det, og igen startede det med små kys. Vi satte vores glas på bordet, og jeg opdagede, at vi allerede havde drukket to glas. Jeg åbnede munden og kyssede hans fugtige læber. Han gengældte mine kys, og jeg bed ham svagt i hans læbe. Han gav mig nogle små kys og kiggede mig så i øjnene.
"Jeg tror, jeg er ved at blive lidt små-forelsket i dig Laura", hviskede Sebatian med en lidt hæs stemme.
"Jeg tror også, jeg er ved at blive lidt små-forelsket i dig Sebatian", hviskede jeg smilende.
Vi storsmilede begge to, og jeg lænede mig derefter helt hen over ham. Han lagde sig ned, og jeg lagde mig ovenpå. Det var skiftevis hyggeligt, skiftevis intenst.
Min hånd gled langsomt op under hans trøje. Jeg kørte min hånd rundt på hans mave, mens jeg kyssede ham. Hans mave var fantastisk. Den var helt hård og muskuløs.
Jeg fjernede min hånd, og vi kyssede videre.
Hans læber kravlede væk fra min mund og ned af min hals. Små kys kildede ned ad min hals.
Jeg løftede mig lidt, så han kunne komme til, og hans kys fortsatte ned. Jeg kunne mærke hans læber kravle videre ned mod min V-udskæring i min trøje.
Det gav en kilden igennem hele kroppen. Jeg kiggede ham i øjnene og hviskede derefter mod hans øre:
"Jeg er nok allerede lidt små-forelsket i dig".
Han flyttede sit hovede ned til mit øre og hviskede tilbage: "Det var da heldigt, for det er jeg vidst også". Efter hans ord, gav han et kys og jeg satte mig så op.

—————————————————————————————
Tusind tak for at læse med på dette kapitel.
Gad vide hvad der sker efter de har fortalt hinanden at de er forelsket?

5 dage i himlenWhere stories live. Discover now