En aften i skoven

2.5K 23 0
                                    

Det var først nu, jeg opdagede at vi begge to var helt gennemblødte. Jeg kiggede på Sebatian og lagde mærke til som det første, at han havde en hvid trøje på. Hans trøje var helt gennemsigtig, og den klæbede sig ind til hans figur. Han havde helt klart den lækreste mave, jeg nogensinde havde set. Han havde sixpack og en veltrænet brystkasse. Hans sorte shorts hang løst og tungt ned ad hans ben. Med det samme kom jeg i tanke om at jeg også var våd. Jeg kiggede diskret på mig selv og opdagede, at jeg heldigvis havde taget den sorte trøje på frem for den hvide idag. Det var en tætsiddende lang top med en V-udskæring iklædt sorte blonder. Jeg havde mørkeblå blonde shorts på, som var en del kortere end Sebastians. Jeg blev distraheret af et kraftigt vindpust, der sendte en kulde igennem hele min våde krop.
Jeg tog mit lyse hår og klemte vandet ud af det, for derefter at lade det falde ned over min ryg og mine skuldre. Sebatian kørte en hånd igennem hans drivvåde mørke hår, og klemte det værste vand ud af hans bluse.
"Vi må hellere begynde at gå, hvis vi vil have varmen", forslog Sebatian.
"God ide" svarede jeg skælvende tilbage.
"Kom her".
Sebatian åbnede den ene arm, og jeg gik over til ham. Mit krop var træt, og mine ben prøvede at modsige mig, da jeg rejste mig op. Han lagde sin arm om mine skuldre, og jeg trykkede mig lidt længere ind til ham. Vi gik stille og roligt ind under træernes grene tæt op ad hinandens våde kroppe. Efter en times tid var mørket begyndt at komme snigende, og jeg kiggede på mit ur.
"Klokken er allerede 10", sagde jeg lavt til Sebatian.
"Ja jeg ved det. Vi må bare fortsætte, så kan det være at vi når stedet her i aften".
Vi gik stille og roligt videre, og jeg kunne mærke at Sebastians hånd langsomt flyttede sig fra mine skuldre. Nu holdte hans hånd om min overarm, og den sank længere ned endnu. Hans hånd gled forsigtigt ned om min talje, og jeg gengældte ved at tage min hånd om ham og trække mig helt ind til ham. Vores tøj var nu kun en anelse fugtigt, og jeg kunne mærke hans varme strømme igennem mig. Ikke meget tid efter, begyndte jeg at blive rigtig udmattet af at gå, og mit hovede lænede sig langsomt op ad Sebastians skuldre, da han jo var et stykke højere end mig. Jeg kiggede op på ham, og vi smilede til hinanden.
"Måske var det alligevel ikke så slemt, at vi faldt i det vand var?" Hviskede Sebatian i mit øre.
"Måske ikke" hviskede jeg tilbage med et smil.
Efter små to timer så vi en hytte. Vi havde nydt hindandens selskab meget her det sidste stykke tid, og jeg havde haft uadskillige mange grineflip, for slet ikke at tale om Sebastians grineflip. Vi kiggede spændte på hinanden og gik op til hoveddøren til hytten.

—————————————————————————————

Undskyld at jeg har fjernet de næste kapitler. Jeg skal bare lige snakke med en hvis person først. Min ven M ved godt at det er hende jeg snakker om. Den bliver forhåbentlig snart lagt op igen, men måske med nogle få og små ændringer ❤️❤️

Tusind tak for at læse med på dette kapitel.
Har de fundet den rigtige hytte og hvad vil der ske når de når hoveddøren, og er det bare mig eller fornemmer jeg kærlighed i næste kapitel? Læs med og find ud af det<333

5 dage i himlenWhere stories live. Discover now