En dødsyg dag

4.8K 23 1
                                    

Læs gerne det markerede tekst, i bunden af denne side.

Vi havde kun gået i en time, og det føltes allerede som evigheder. Denne hyttetur så helt sort ud. Vi skulle gå i skoven på en lille jordvej de næste 7 dage for at nå til hytten.
Undervejs var der så slået nogle telte op, som vi skulle overnatte i to-og-to og selfølgelig med samme køn.
Den første dag skulle vi bare gå. Der var ingen poster, ingen forhindringer, ingen gåder eller udfordringer, vi skulle bare gå.
Da vi endelig nåede til teltene brød nogle ud i jubel og andre sukkede højt, fordi gåturen endelig var ovre (for i dag).
"Hør godt efter allesammen! Jeg vil nu læse parrene op, og hvilket telt de skal gå til. Jeg vil lige minde mig selv om, at der selfølgelig ikke må byttes værelser eller par. Desuden kommer jeg og tjekker til jer allesammen klokken 01, hvor jeg gerne vil bede om ro.
Vi skal op igen i morgen klokken 9, hvor vi får morgenmad, og så er vi igen gående klokken halv ti. Nogle spørgsmål?"
Ved disse ord blev der helt stille. Dette ville komme til at tage noget tid. Hele årgangen skulle fordeles i grupper bestående af to personer. "Godt så, her kommer parrene.
Victor og Aksel telt nr. 5.
Katrine og Ariel telt nr. 2.
Andrea og Josehine telt nr. 27.
Emil og Sebatian telt nr. 12".
Endelig blev jeg nævnt.
"Laura og Løkke telt nr. 9".
Super jeg bliver sat sammen med årgangens wierdo og sludrechatol. Løkke og jeg går sammen ned mod telt nr. 9, mens hun ævler løs om hendes have, hvor hun har plantet hvide gulerødder.
Jeg mener, helt ærligt, jeg har aldrig snakket med hende før, og det første hun siger er, at hun planter hvide gulerødder!?
Jeg havde lagt mig i min sovepose og bare prøvet at udholde Løkke.
"Og så sagde jeg til min far, at jeg var ligeglad med, om han syntes, det var det forkerte valg. Efter jeg havde sagt det, gik jeg ovenpå og malede giraffer overalt på mit værelse alligevel, du ved, fordi det er mit ynglingsdyr".
"Ja Løkke det kan jeg godt se. Det var godtnok sejt gjort", Sagde jeg, mens jeg kiggede på hendes trøje med giraffer, bukser med giraffer og sko med giraffer.
"Ja ik, det syntes jeg også. Det var ligesom dengang, hvor jeg kun ville gå i marineblåt tøj. Det var jeg også meget stolt over, men jeg blev nød til at droppe det, da jeg ikke kunne finde ét eneste sæt, der kun havde marineblå på sig. Kan du forstå det?!"
Ja. Sådan gik hele den laaaange aften, indtil læren kom og bad om ro, og Løkke faldt i søvn minuttet efter.

—————————————————————————————
Tusind tak for at læse med på dette kapitel, håber i vil vote og læse med på næste kapitel.
I næste kapitel vil Laura møde Sebastian, og et nyt "venskab" vil begynde.

PS. Hvis i vil hen til de lidt mere "Action" og "spændings" scener, kan i springe hen til kapitlet En drømmende ankomst. Jeg vil dog anbefale lige at læse de første kapitler med, da historien så vil give mere mening og blive bedre. Alt hvad der kommer til at ske fremover, vil også blive bedre og større, hvis man får starten med<33

5 dage i himlenWhere stories live. Discover now