budoucnost nevěští nic hezkého

2 1 0
                                    

,,Louisi! Zastav!" Louis zastavil. Před námi stála osoba tak +- 30 let. Byl to muž. Ukazoval na mě jakoby ,,VYSTUP Z AUTA". Když jsem otevírala pomalu dveře, muž přistupoval blíž a blíž. Když jsem vylezla, chytil mě za rameno. ,,Pabe Bože!" Koukala jsem na něj, a nevěděla jsem, co po mě chce.  ,,Kylie?"  ,,Znám tě?" ,,Je to dlouhá doba. Jsem Erik."
¹) TY JSI TEN CHLAP Z TÝ ŠKOLY?!
²) ...
³) NEVÍM JAKÝ ERIK?
-1-
,,Počkej, ty jsi ten z ty školy že?" ,,Jo! Jsem to já!" ,,Dlouho jsem tě neviděla." ,,Jo. Pojďte se mnou. Ve škole je dalších 11 přežitelů." ,,Nástup do auta!" ,,Dobře"
Když nastupoval do auta, Louis na mě hodil výraz ,,KDO TO K ČERTU JE?". ,,Lidi? Tohle je Erik. Je ze starý školy, kde je bezpečná zóna. Ve škole je dalších 11 přežitelů. Pojedeme tam. Erik mi tehdy zachránil život." ,,Ahoj lidi." ,,Aji? Pozdrav." ,,Ahoj Eriku! Je tam někdo v mém věku?" ,,Em.. jo James tam je. Je mu 6." ,,Super! Kylie? Budu mít kamaráda!" ,,Super Aji!" Jeli jsme asi 20 minut a byli na místě. ,,Dobře lidi. Jen bacha na Sierra. Sierr je takový agresivní." ,,No bezva. Nejen že naletime nějakému typovi do pasti, ještě nás tam může nějaký typ odbouchnout!" ,,Louisi! Klid.",,Promiň."
Když jsme vchazeli do brány, všech 11 přežitelů se na nás přišlo podívat.
Tak jo! Představím vás
1. Sierr  (18 let) agresivní, dobrý v bojích
2. Mania (29) ošetřovatelka, chytrá
3. Alex (23) kuchařík, narcis
4. James (6) roztomilý, nejmladší z nás
5. Faniie (15) mrštná, dobrá v plánování
6. Aliie (22) strazkyne brány, dobrá v lukostřelbě
7. Max (22) bratr Aliie, strážce brány, dobrý v omráčení
8. Ulii (19) tichý, nezábavný
9. Stark (20) smíšek, srandista
10. Minnie (30) mamka Jamese a Faniie
11. Dark (33) otec Jamese a Faniie
A já 12. Erik (29) přežitel mimo bezpečnou zónu
,,Snad si to zapamatuju" -všichni se začali smát- Na první dojem mi všichni přišli v pohodě. Alex uvařil dobrou rajčatovou polévku a hlavní chod byly fazole s cibulí, dezert byl čokoládový piškot. ,,Všechno je to výborný! Kde jste našli tolik jídla?" ,,Škola to tady měla při hladomoru schované. Našli jsme je a BUM! Je to naše." Odpověděl Sierr. ,,Aha. Tak to jo." ,,A vy jste jak přežívali?" ,,No, ze začátku co se narodil Aj tak sami v lesích. Pak jsme po 5 letech potkali Louise, a ten nám velmi pomohl. Pak jsme potkali Claru a Charlese, kteří mě léčili a zachránili před zombiekama a pak jsme potkali Erika." ,,A kolik je vám?"
1. Clara (18) nebojácná, tvrdá
2. Charles (20) vtipkař, tvrdý
3. Louis (18) zachránce slabých přežitelů, dobrý lovec a dobrý v boji
4. Aj (5) nejmladší, učím ho všechno, co mám já
Já 5. Kylie (18) přežitel již 8 let v nebezpečné zóně
,,Jo taak.." ,,Ahoj Jamesi! Já jsem Aj, budeme kamarádi?" ,,Ahoj Aj, jasně! Chceš si se mnou hrát na vojáky tam vzadu? Mám tam hračky a uměliny zbraní." ,,Jasně. Za chvíli jsme tu!"
Byla jsem ráda, že si Aj našel kamaráda. Aspoň nebude sám. Nebo furt mezi dospělými.

MY EVERYTHING po stopách časuDonde viven las historias. Descúbrelo ahora