o nic jiného jsem tě neprosila

4 2 0
                                    

Probouzela jsem se v bunkru, vedle mě seděl Louis. ,,Dobré ráno Kylie. Je ti líp?"
¹ -obejmout Louise-
²) CO TU KURVA DĚLÁM?
³) JE MI NA BLITI
-1-
,,Wooh! Opatrně." ,,I tak tě miluju Louisi!" ,,Takže to v tom dopise.." ,,Ty si ho četl?" ,,Jo, Aj dostal výprask, ale byla i omluva." ,,A jak si mě našel?" ,,Mezi hroudou zombieků, nějací přežitelé tě zachránili." ,,Jsou tu další?" ,,Jo. Jsou s Ajem." ,,Fajn!"
Vyšla jsem ze spací místnosti. ,,Ahoj! Díky vám moc za pomoc! Vážím si toho!" ,,Ahoj, jsem Clara. A nemáš zač. My děkujeme za úkryt. Doufám, že můžeme tady zůstat.?
¹) JISTĚ, ČÍM VÍC TÍM LÍP
²) NEZNÁME SE
³) ŽÁDNÝ PŘÍTEL, JEN PŘEŽITEL
-1-
,,Vždyť tu v pohodě zůstaňte, ČÍM VÍC nás bude, tím líp ne?" ,,To asi ano." Byla jsem trošku i ráda, že mě Louis našel. No, spíš ti lidé. Byla jsem do Louise celkem zamilovaná. Byl pohledný, pěkný a nebojácný. Byl to kluk pro mě. ,,Em.. Kylie?" ,,Aji?" ,,Víš, hrozně ale hrozně moc se omlouvám. Netušil jsem, jak tě to zamrzelo." ,,To je v pořádku. Je třeba city vyjádřit, třeba to není někdy vhodné, ale pravda potěší víc jak lež." ,,Jsem MAGOR!" ,,Nejsi!" ,,Odpustíš mi?" ,,Odpuštěno!" -Aj objal Kylie-
Byla jsem ráda že se Aj omluvil. Ale zpátky k mému pláni -VYJÁDŘIT LÁSKU LOUISOVI-
,,Louisi?" ,,Jo?" ,,Můžu s tebou mluvit?" ,,Jasně!" ,,No.. víš..." ,,Kylie. Taky se mi libis. Chtěl bych to s tebou i zkusit." ,,To bylo snazší. Víš, chtěla bych to s tebou zkusit. Ale nedělám první dojmy tak krásný." -Louis políbil Kylie- ,,Ahh.. a pak že ti to nejde pane!" ,,No jo, učím se rychle." 
,,Em lidi? Nechci vám kazit romantickou chvilku, ale přišli za svědky asi trošku jiní lidi!" ,,Zombie?" ,,J-jo!" ,,Musíme odtut!" ,,Louisi, pomož mi vzít zásoby, Claro a Charles kryjte záda a Aj?" ,,Jo?" ,,Mir údery vždy.." ,,Na hlavu! Chápu!" ,,Tak fajn! Pojďme! Pomalu nabyhejte k autu! Ale hledejte si úhel 360°!" ,,Kylie! DEKY!" ,, Vezmi vodu i pití." ,,Mám vše!" ,,Já taky!" ,,Jdeme! Hlavně Kylie! DÁVÁM NA TEBE POZOR!" ,,Já na tebe taky!"
,,Jsou tu všichni?" ,,Jo! SLAPNI NA TO UŽ!",,Jedeem!"
Museli jsme odtut odejít. Už to nebylo bezpečné. Zombie našli náš úkryt. Musíme jít dál. Clara byla v šoku, Charles spal a Aj dávala pozor na okna. Louis řídil, a já.. vrtalo mi hlavou, jak to, že nás našli? Nemohli nás cítít. Někdo je musel přilákat potaji, či ukázat. ,,Kylie?" ,,Louisi?" ,,Jak nás mohli najít? Nikdo hluk nedělal!" ,,Taky to nechápu." ,,Cítí lásku. Zombie ničí vše, co oni nemají. Sice jsme jim ujeli, ale nebude to trvat dlouho, a oni vás zase ucítí. Mám ale věc, kterou oni mají." ,,Co je to?" ,,Hnis. Když se to zrovna třeba mezi vámi stane, či jen slovo MILUJU TĚ, musíte se tím namazat. Pak vás neuciti!" ,,Díky! To by jsme mohli namazat pak celý úkryt." ,,To mohli!" ,,Jo, ale není ji dost. Tohle bylo poslední. Měla jsem to na mě a na Charlese, jenže on se pak změnil. Nevím proč ale cítím z něj nenávist." ,,Třeba tě tím chrání." ,,Hmm.. asi" ,,Jak si ten hnis objevila?" ,,Jestli si nikdy neviděla zombie hlavu zblízka, má ji jí namazanou, aby ho ostatní poznali, a teče jim i z mozku. Trošku kuchání." ,,Fuj, to stačí!" -zasmáli se-.
Před námi se objevila nějaká postava. Nevěděli jsem, zda je to přežitel, nebo zombie. Pomalu jsem se autem přibližovali a přibližovali a přibližovali. Byl to přežitel!

MY EVERYTHING po stopách časuWhere stories live. Discover now