cos to udělal

4 1 0
                                    

-pohled LOUISE-

Ráno
Probouzel jsem se vedle Aje, na kterém ležel dopis ,,MILUJU VÁS!"
V dopise stálo:
,,Ahoj Aji! Pokud si to čteš první, schovej to před Louisem, ať není naštvaný. No víš, jak si mi včera řekl, že mě nechceš ani vidět.. no, rozhodla jsem se pro to, že odejdu. Chci pro tebe jen to nejlepší. Mám tě moc ráda, Víš.. nechtěla jsem, aby to dopadlo takhle. Když jsem tě přenášela k Louisovi, musela jsem se rozbrecet. Tak nevinný hoch. No, vyřiď Louisovi, že jsem k němu něco cítila. Ale to jde od věci. Nedokážu si představit, že už nebudu s tebou. Mám tě pořád ráda. PS: nehledej mě! Zombie si vás mohou kdykoli najít! Poslouchej Louise!"
Nemohl jsem tomu věřit. Vztekem jsem polil Aje vodou
,,Ty spratku jeden! Cos to udělal kurva!? Co si to kurva udělal?!" ,,Co jsem udělal?" ,,Kylie odešla!" ,,Odešla?" ,,Jo! Mezi nákazu... chapes to!!!!!" ,,Moc se omlouvám. Nechtěl jsem.." ,,Jí nechat jít? Tak proč si to řekl?!" ,,Byl jsem naštvaný.." ,,Že tě chránila, starala se víc o tebe než o sebe?" ,,Půjdu jí najít." ,,Ne tak to rozhodně ne! Sice bych tě za tohle nejradši zabil, ale ne! Zustaneš tady! A pokud ne, nechám tě nakazit, rozumíš?!" ,,A-ano!"
Měl jsem na Aje hrozný vztek. Proč to sakra řekl? Proč to řekl? ,,Nechám ti tu ten nůž, ale jen na obranu, jasný?!" ,,Jasný!" ,,Fajn.. a Aji?",,Jo?" ,,Potkáš-li přežitele, nenech je vejít dovnitř! Nikdy nevíš, kdo to je." ,,Rozumim!" ,,A Aji?" ,,Jo?" ,,Když najdu Kylie a přivedu ji.." ,,Omluvit se, a být milý" ,,Správně!"
Šel jsem s jistotou, že Kylie najdu a Aj se o sebe tu chvíli postará. Vyšel jsem. Všude prázdno, ani zombie. Všude čisto. ,,Tak fajn Kylie. Dej mi znamení, že jsem blízko!" Když jsem procházel kolem mrtvého stromu, viděl jsem hroudu mrtvých zombieků. Šel jsem blíž. Tam ležela nemohoucí Kylie. Jenže, nevěděl jsem, či je kouslá nebo ne. Ale měla obvazanou ruku, a to v tu noc neměla. ,,Jen spadla a sekla se o kámen. Nakazena není." Slyšel jsem tajemný hlas, který jsem ale poznával. Když jsem se otočil, spatřil jsem kluka a holku, zřejmě přežitelé. ,,Díky.. vy jste..?" ,,Přežitelé? Jo! Co vy? Je vás víc?" ,,V bunkru je jeden malý kluk. Pojďte se mnou, budeme v bezpečí." ,,Fajn. Charlesi! Vezmi tu dívku. Mimochodem, Clara, Charles." ,,Jsem Louis, to je Kylie a ten v tom bunkru se jmenuje Aj." ,,Aj? Hm.. zajímavé jméno pro přežitele."

MY EVERYTHING po stopách časuWhere stories live. Discover now