Lander i...

33 0 0
                                    

Klokken er 8:32 og selvom jeg ikke er træt, sov jeg på toilettet på toget. Jeg kobler mine fingre rundt om min kuffert, og går ud.

Vi er i Lyngby, apparently. Jeg har hørt om den by, den er vidst i København, men har aldrig været her før. Jeg er jo født og opvokset i Jylland. Jeg træder ud af stationen og scanner byen, da jeg pludselig ser en rundkreds. Den ser meget kontroversiel ud.

Jeg ligger mærke til at der er nogen mænd, der  leger med en bog, og brænder den af. En af dem har meget store læber, og er mega lækker. Jeg går hen til dem. Jeg er normalt en meget genert pige, men der er bare noget, der attraktere mig. Især ham der manden, med de store læber.. han ser.. bekendt ud?

Jeg går hen til dem. De ligger ikke mærke til mig, før jeg spørger om jeg må være med. Rasmus vender sig om, med det samme når han høre min stemme.

Han retter sin kasket. "Ved du overhovedet hvad det går udpå?" spørger han.

"Ehh.. man brænder en bog af?" jeg trækker på skuldrene. Jeg kigger ned på jorden og bogen er allerede brændt godt af.

"Ja, det var så koranen. Og du kom så for sent." svare han og vender sig om igen.

Jeg kommer pludselig i tanke om hvem det er.. RASMUS PALUDAN!!! Alle på skolen taler om ham. Det er squda ham, der ikke kan lide indvandre!

"Kan jeg være med i næste runde?" spørger jeg håbefuldt igen. Rasmus vender sig om igen. "Jeg er faktisk slut med mødet, og jeg skal til at hjem nu. Det kan være en anden gang." Jeg nikker og bider mine læber.

Jeg ved ikke hvad der opstår, men jeg får et crush på ham. Imens han går, følger jeg efter ham. Jeg vil vide mere om ham. Han er fucking hot. 

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Jul 30, 2019 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Adopteret af Rasmus PaludanTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon