Chapter 1

11 0 1
                                    

Michael P.O.V
  Ako každé ráno ma zobudil môj budík na mojom mobile. Je to     pieseň od mojej obľúbenej skupiny Green day. Najradšej mám pesničku American idiot. Väčšinou keď ma zobúdza táto pieseň tak hneď vyskočil z postele ale dnes sa mi do tej mučiarne vôbec
nechce. Ale kôli mojím trom zlatíčkam sa to oplatí. Áno budete si myslieť, že som nejaký pojašenec ale áno mám veľkú crush na svojich troch učiteľov. Je to môj triedny učiteľ pán Hemmings, ktorý ma učí aj angličtinu a hudobnú. Potom tu máme pána Hooda učiteľ matiky, dejáku a španielčiny. A ako posledný k nim patrí pán Irwin môj učiteľ teláku a geografie. No už som sa porozprával dosť je čas urobiť zo seba človeka. Hneď ako som vstal tak som to namieril do kúpeľne. Radšej som ani nepozrel do zrkadla aby náhodou neprasklo. Ihneď som sa vyzliekol a vbeholh do sprchy. Snažil som sa vmasírovať sprchový gél do pokožky. Sprchovanie mi zabralo 10 minút a ešte 5 minút ubehlo kým som sa poutieral. Hneď ako som sa vysušil tak som vbehol naspäť do izby a vybral si oblečenie do školy. Vybral som čierne úzke džínsy a tričko s potlačou Green day. Vlasy mám ako tak, už som spomínal, že si rád farbím vlasy. Práve teraz mám na hlave modrú farbu. Ihneď som zbehol schody a išiel hneď do kuchyne. Mama bola už v práci tak mi zostalo si urobiť raňajky sám. Na desiatu si dačo kúpim v bufete. Do misky som si nasypal čokoládové cereálie. A zalial ich horúcim mliekom. Do kuchyne sa dotrepal jeho 2 ročný pes Dash. Mikey ho miluje nadovšetko.
Chytro sa najedol a upaloval na autobusovú zastávku kde ho čakali jeho najlepší kamaráti Niall a Louis. A dúfam, že nestretneme partiu debilov. Bol by som vážne vďačný keby tam neboli i tak chodia na hodinu o 20 neskôr. No ešte sa musím pozrieť na mobile čo máme dnes za hodiny. Ako prvé máme angličtinu potom dve hodiny chémie so starým diablom Williamsom, španielčina, matematika, geografia, dejepis a posledné dve hodiny telesnej. No dnešok je docela ťažký. A to ma čaká ešte gitara s mojím triednym. "Čauko", zakričal môj najlepší kamarát Louis a hneď ma objal. A za ním sa vynoril môj druhý najlepší kamarát Niall. "Ahoj Mikey, ahoj Lou ako sa máte, spýtal sa Niall. "Ahojte chalani" povedal som im. "Tak Mikey ako si sa mal cez víkend ?", opýtal sa ma Lou. "Docela vpohode" odpovedal som. Lou chcel niečo povedať ale v tú chvíľu prišiel autobus.
Nastúpili sme a sadol som si Niallom a Lou si sadol za nás. Prišli sme do školy ale vtom ma niekto sotil a ja som spadol na zem.
"Ale pozrime sa kto tu je" zasmial sa Zayn. No super a ja , že som si zasa myslel , že sa už neukážu. "Zayn nechaj nás !"zakričal Niall. "Inak čo ?"uchechtol sa Zayn. "Čo urobíš ty malý soplavý írčan, hodíš  do mňa bagetu"odpovedal Zayn a jeho partia sa začala smiať na jeho "veľmi vtipnom podpichnutí". "Mikey vstávaj, Niall nechajho tak"odpovedal Louis a išiel mi pomôcť vstať. Zaynova partia radšej odišla ale som za to rád aspoň nikto nemá nové modriny. Išli sme k naším skrinkám. Vitiahol som si zo skrinky učebnicu angličtiny. Už sa veľmi teším uvidím môjho sexi triedneho. Vtipné je to, že ani moji najlepší kamaráti nevedia koho mám crusha no vlastne crushov. "Cŕŕŕŕŕŕŕŕŕŕ" no super zvoní. "No podťe chal

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 08, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

When I Meet My LoversWhere stories live. Discover now