Úvodné slová

8 0 1
                                    

Ahoj som Dominika a som fanúšička skupiny one direction a 5 seconds of summer a toto je môj úplne prvý príbeh. Dúfam že sa vám bude páčiť som nová wattpaderka dúfam že mi odpustíte chyby a ak bude príbeh hrozný. Príbeh budem pridávať po častiach

Najradšej mám shipy : muke, malum, mashton, cashton, lashton a cake (5dos) a larry, nouis, lilo, zouis, niam, ziall a ziam (1D)

Môj prvý príbeh je o chlapcoch z 5sos

No ako začať volám sa Michael a som 2 na strednej umeleckej škole.Som špinavý blondín ale veľmi rád si vlasy farbím. Mám zelené oči a rád sa obliekam ako punk rock. Mám rád skupiny Green day, Nickelback, Nirvana atď. Rád hrám na elektrickú gitaru ale aj na normálnu. Mám zálusk na mojich troch učiteľov. Fajn budete si myslieť, že som pojašenec ale vážne keby ste ich videli sú nádherný, sexi a neviem čo všetko. Áno ako sme asi všimli som gay. Žijem len mamou a psom Dashom je to zlatý retriever a má 2 roky. Máme nevadí že som gay ani mojim dvom najlepším kamarátom Niallovi a Louisovi. V škole sa mi vysmieva partia debilov. Tú partiu tvorí sexsoš Zayn, šteňa Liam a kučeravý pako Harry. Otec nás opustil ešte keď som mal 3 roky. Nenávidím ho za to. Nechal mamu sa trápiť so mnou a s naším domom aby nám ho nezobrali musím chodiť kvôli tomu na brigádu do starbucksu. Som tajné zamilovaný do svojich troch učiteľov.

When I Meet My LoversWhere stories live. Discover now