EPILOG

3.2K 171 17
                                    

Seděla jsem obýváku Avengers Toweru. V televizi běžel nějaký zábavní pořad, jenomže já ho vůbec nevnímala. Přemítala jsem o událostech posledních dvou let a hladila si přitom své veliké bříško. Jsem v osmém měsíci těhotenství a otcem není nikdo jiný, než můj úžasný manžel, James Barnes.
Pohovka vedle mě se prohnula a něčí ruka mě objala kolem ramen.
,,Jak se dnes máte, paní Barnesová? " vtiskl mi Bucky polibek na tvář.
,,Skvěle, pane Barnesi, teď, když jste tu se mnou," usmála jsem se na něj. Najednou jsem ucítila, jak miminko kope. Okamžitě jsem chytila Buckyho ruku.
,,Co se děje? " vyhrknul vystrašeně. Jeho dlaň jsem položila na místo, kde jsem cítila kopání. Jeho oči se rozzářily.
,,Děkuju Ti, Amy, za vše. Nebýt tebe, nikdy bych nezískal to, co jsem si vždy přál. Už jsem ani nedoufal, že bych mohl získat rodinu."
,,A my jsme jako vosk?" odfrknul si Tony, který právě dorazil.
,,Nevěděl jsem, Tony, že jsi se chtěl stát mou ženou, " ušklíbnul se Bucky a já se nahlas zasmála.
,,Nezapomeň, že jsem Ti dal novou ruku," uchechtnul se Stark. ,,Jak se má malý Tony? "
,,Jak můžeš vědět, že to bude Tony?" pozvedla jsem obočí.
,,Myslím, že o tom ani Ty sama nepochybuješ, " mrknul na mě Tony a přesvědčil mě. Bude to Tony.
,,Pokud mu půjdeš za kmotra, tak to bude Tony. "
,,Dohodnuto, " plácnul si se mnou a já se prostě musela usmát. Teď už jsem měla vše. Skvělou rodinu, milujícího manžela a brzy i své první miminko. Jediné, co jsem v tuto chvíli cítila, bylo štěstí a láska. Políbila jsem Buckyho. Ano, láska. Ta dokáže divy. A největší věcí, kterou dokázala, je zničit Winter Soldiera a probudit v starém vojákovi city. A co víc? Splnila jsem slib, který jsem kdysi dávno dala Stevovi Rogersovi.

***

A je tu konec. Doufám, že alespoň trochu splnil vaše očekávání. Tento příběh mi neskutečně přirostl k srdci, ale občas je dobré utnout to takhle v nejlepším.
Druhý díl neplánuji, protože jsem zastáncem teorie, že druhý díl je vždy horší než první.
To, že nechystám pokračování ale neznamená, že nemám nějaká ta esa v rukávu. V konceptech mám rozpracované 2 knihy a jedna z nich bude fanfikcí na Tonyho Starka.

Nesmím zapomenout poděkovat vám všem, kteří jste tuto knihu četli a dávali votes. Speciální poděkování za hezké komentáře patří AnSiReNymphadora, Annaeli2 a _-Wassup-_.

Přeji vám hezký zbytek dne😊

marrta20

Psychology Where stories live. Discover now