4

3.2K 241 418
                                    

Sabah alarm çaldığında hızlıca kalktım ve giyinerek saçlarıma şekil verdim, ardından hızla mutfağa giderek mısır gevreği hazırladım. Onu da hızlıca yemeye çalışırken Jaehyun'a anlatacağım programı gözden geçirdim ve nasıl anlatacağımı planladım kafamda. Mısır gevreğim bitince hızlıca kaseyi yıkayıp bıraktım ve Sicheng'i kontrol ettim. Ardından dişlerimi fırçaladım ve evden çıktım, kapının önünde siyah bir araç beni bekliyordu. Jaehyun'un görevlendirdiği adam bundan bahsetmişti, benim istediğim saatte şoför beni alacak ve Jaehyun'un evine götürecekti. Üstelik evlerinin bir krokisine de sahiptim, bu yüzden odasını ve mutfağını biliyordum. Üstelik çok garipti ama, kahvaltıyı hazırlayınca onu odasına girip uyandırmam gerekiyordu. Üstelik görevlendirdiği kişi bana onun kapıdan uyanmadığını söylemişti. Biraz gergindim bu durum karşısında, üstelik o odaya girince Roseanne'i de görecektim. Bu yüzden daha da şaşkındım, bir insan neden özel sekreterini karısıyla uyuduğu odaya sokardı ki?

Araca bindiğimde anında harekete geçtik, şoföre bakmadan eşyalarımı yan koltuğa koydum ve kemerimi takarken mırıldandım.

"Günaydın."

"Günaydın Bay Lee."

"'Taeyong' deyin lütfen, benden yaşça büyüksünüz ve daha tecrübeli olduğunuz kesin."

"Peki Taeyong."

Büyük ve gösterişli bir evin önüne gelince tabletimi alıp indim, evin kapısına ulaştığımda dün verilen şifreyle kapıyı açtım ve içeri girdim. Tabletten krokiye bakıp mutfağa ilerledim ve buzdolabını açtım, Jaehyun bir süre Amerika'da yaşadığı için Kore kahvaltısına hala alışamamış, bu yüzden ona Amerikan kahvaltısı hazırlamam gerekiyormuş.
Tabletimi bırakıp yumurta kırdım, bir sürü omlet yaptım ve meyvesuyu sıktım. Evet, meyveyi de ben sıktım. Çünkü Jaehyun taze sıkılmış istiyormuş, hazır meyvesuları zararlıymış, içinde çok fazla kötü madde varmış falan...

Her şey hazır olduğunda krokiyi kontrol ettim ve Jaehyun'un odasına ilerledim, kapıyı tıklatıp bir süre bekledim. Ses gelmeyince kapıyı yavaşça açıp girdim, Roseanne odada yoktu. Yatakta sadece Jaehyun vardı. Yaklaşıp bir süre ona baktım, ardından ise istemsiz telefonumu çıkartıp uyanmamasını umarak kamerayı açtım.

Biraz daha baktıktan sonra telefonu cebime koydum ve elimi omzuna koyarak hafifçe salladım bedenini

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Biraz daha baktıktan sonra telefonu cebime koydum ve elimi omzuna koyarak hafifçe salladım bedenini.

"Bay Jung!"

Gözlerini açıp bir süre suratıma baktı, ardından kalkarak odadaki banyoya ilerledi. Çıkmaya hazırlanıyordum ki, adımı duymakla odaya ilerledim ve kapıyı tıklattım.

"İçeri gel!"

Kapıyı açtığımda ise ağzım açık kalmıştı.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Bay Jung   - JaeYong-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin