🌼05

839 120 40
                                    

Jisung fél.

Fél, hogy ez a konstans szenvedés szíve mélyén a végtelenig eltart. Retteg attól, hogy talán sosem lesz képes mást szeretni, továbblépni, túltenni magát Minhon.

És nem mintha különösen ezt akarná, mert az érzelmeit oly' gyötrelmesen kínzó fiú szépségének folytonos mustrálása még meg is melengeti szívét, csak az a gondja, ezt újabban nem egyszerű neki kivitelezni, hiszen már nem is emlékszik, mikor voltak utoljára kettesben, Seungmin nélkül, kivel lassan három hete alkotnak párt.

És Jisung utálni akarja Seungmin-t.

De nem képes rá, hiszen a barna hajú fiú nem tehet semmiről sem, csak szereti Minho-t, aki szintén nem tehet arról, hogy Jisung napról napra omlik össze — minden nap maga mögött hagyja szívének egy kis darabját, akár egy virág tenne ezt szirmaival.

Jisung kicsit mégis hálás Seungmin-nek.

Örül, hogy ugyan szíve Minho-nál van, ez pedig kegyetlen hatásokat mér rá, mégis szerelme boldog, ez pedig Seungmin érdeme egyedül.

Jisung kicsit örül, hogy ha ő nem is, de Seungmin legalább boldoggá tudja tenni Minho-t, hogy legalább együtt megtapasztalhatják, milyen szeretni igazán.

Csak az igazság még így is az, hogy Jisung szenved emiatt, fáj neki.

Fáj, de már kezdi megtanulni, hogyan mosolyogjon, miközben darabokra hullik, hogyan mutassa azt, hogy minden rendben van, hogyan leplezze érzéseit és azt, hogy nem tört össze, mikor megtudta, mi van közöttük.

WITHERING FLOWER - ✓Where stories live. Discover now