six

305 23 0
                                    

Jungkook.pov.
Mam sculat devreme poate prea devreme si am facut un dus rece dar rapid am mancat un mar si altul
lam pus in rucsac apoi am mers în camera să îl trezesc pe Jimin.
-Trezeste-te. Jimin? Eu sunt gata. Sa te astept? E prea devreme deci cred ca vrei sa mai dormi.
-Nu. E ok. Dar cat e ora?
-E 6.30.
-Bine. Merg sa fac un dus apoi voi bea un ceai...și as vrea sa ma astepti...te rog?
-Bine. Voi fi jos.
-Bine.

Am plecat lasandul pe Jimin să se pregătească. Cand a fost gata să plecăm a vrut să cheme un taxi. Ce e drept e cam departe sala. L-am oprit la timp spunându să aibă încredere în mine. L-am luat de mana si l-am condus spre garaju ascuns. Am scos motorul văzândul pe Jimin cum a ramas cu gura căscată.
-Închide gura Jimin. O sa iti intre o musca.
-Mai taci Jungkook.
-Glumeam doar. Uite ia casca și haide.
A luat casca și-a pus o pe cap apoi l-am verificat.
-Nu sunt un copil mic, Jungkook.
-Ok.
M-am urcat pe motocicleta neagră care abia așteaptă să iasă la o plimbare. Lacul de pe ea strălucind în lumina soarelui pal accentuând culoarea. Pe cer mai erau mici nourasi negri care așteptau să se evidențieze și ei și să 'înghită' soarele. Jimin să urcat in spate apoi sia incolacit brațele împrejurul trupului meu. Am pornit accelerand iar el micsorand stransoare. Am încetinit puțin pentrucă baltile de apă ne udau picioarele. Am ajuns destul de repede. Cand am coborât am observat o mulțime de mașini cu numere diferite și de diferite modele dar și din alte țări. M-am uitat confuz la Jimin. Dar in locul lui Jimin cel normal era unul imbujorat apoi am observat ca se uita la cineva. Am văzut un trup cunoscut era bărbatul ala. El discuta cu altii îmbrăcat la fel la costum. M-am apropiat de Jimin si am șoptit.
-Il placi?
-Da.ofteaza apoi se uita la mine. Dar el e prea ocupat să se uite...
-Jimin mai nu sare pe tine cand te vede. Nu gândi negativ. Haide să ne schimbăm.
-Bine.
Am intrat după ei apoi neam croit drum spre vestiare. După ce am fost gata ne-am  îndreptăm spre sala de box. Directorul a apărut de nicăieri și a spus.
-Hei băieți. Cred ca nu stiti dar azi se dau un fel de probe că în fiecare an cand vin colegi noi. Deci cum spuneam niște domni care au nevoie de bodyguarzi vin aici să își aleagă. Jungkook Domnul Taehyung a pariat pe tine si altii 3. Jimin pe tine a pariat Domnul Yoongi și alți 4. Cred ca va veti descurca. O sa fie o bătălie dar mă grăbesc așa că vă las cu Jordan. El o să vă explice tot. Din spatele lui a apărut un băiat înalt brunet cu ochii de un cafeniu intens.
-Buna.
A început să ne explice regulile și ceea ce vom face. Fiecare aveam câte un număr și un adversar. Dacă vă întrebați cum de Jimin vă face fata atunci va spun ca el înafară este moale și inofensiv dar dacă te apropii de proprietatea lui te omoară. Pe ring e un băiat puternic și foarte calculat serios și dur uneori mă tem să mă apropii de el. Mda e jenant dar e adevarat. Am plecat într-o sală în care se află un ring mare pe partea stângă și dreapta se aflau scaune iar jos o masă cu 3 scaune. Unul pentru un domn unul pentru nustiu cine altul pentru directorul nostru. În încăpere sunt 2 usi din care ies rivalii iar eu mă aflam în încăperea împreună cu ceilalți colegi. Eu eram nr 26 iar Jimin 25. Mi-am văzut partenerul și se pare că el o să se lupte cu 25și 26. Ce pot spune e un tip bine facut dar slab. Am aflat că sunt ultimul ceea ce înseamnă că sunt ultimul. Bătălia a început peste fix 15 minute.

Colegii se descurcă destul de bine unii au pierdut dar mai mulți au învins. A venit rândul lui Jimin iar el a urcat in ring. L-am văzut pe Yoongi cum se uita la el îngrijorat dar eu mă uitam cu un rânjet uriaș pe buze. Jimin să intors spre mine având același rânjet dracesc pe fata.

Bodyguard pt un Gay.Where stories live. Discover now