three

415 29 1
                                    

Tae.pov
Dacă stau sa ma gândesc...arata mai bine cu semnul făcut de mine. Îi dă un aer mai sexy și de badboy. Sia luat mănușile de box iar eu am făcut la fel. Neam pus pe ringul de box apoi am început sa ne învârtim în cerc. Se pare ca pisicuța a decis sa facă el primul pas. A încercat sa îmi dea un pumn în fata dar mam ferit. Și se pare ca Mam ferit de o groapa și am dar în alta. Mia dat un  picior în sold apoi am primit o mănușă de box în fata. Nu a mai putut continua deoarece după ce am primit un pumn mi sa întunecat totul în fata ochilor.

Jungkook.pov
Am vazut ca e slăbit fiind ca iam dat un pumn în fata și cred ca la afectat. Lam luat în brate și am coborât din ring cu privirile ațintite spre mine. Am mers în vestiar unde lam pus pe scaun. Am scos sticla mea cu apa și lam stropit pe fata sa se trezească. Am văzut ca se simte mai bine asa ca lam mai lăsat puțin pana miam strâns lucrurile apoi am mers afara unde iam cautat șoferul. Am văzut ca a venit un bărbat mai mare ca mine cu 2 ani cred. Poate mai mare ca și blondul.
-Îmi pare rău. Îl iau eu.
-Sunteți șoferul?
-Da.
-Bine atunci.
Vroiam sa îl dau lui dar blondul nu îmi dădea drumul. Șoferul a observat ca nu vrea sa ma lase asa ca ma luat pe mine cu el. Am urcat în mașină apoi lam sunat pe Jimin. Iam spus ca nu o sa pot veni în seara asta acasă și iam spus și de ce. Când am ajuns am coborât cu el în brate. Se vede cu ochiul liber ca e slăbit și se simte rău. Lam dus în camera lui apoi eu am vrut sa îmi las geanta jos dar el ma ținea de haina.
-Pot sa știu cine ești. Sau preferi sa îți spun blond?
-Kim Taehyung. 23 de ani.
-Bine. Acum as vrea sa ma lași ca sa ma spăl.
-Nu pot
-De ce?
-Pai team văzut asa sexy și mam cam excitat
-Ce nu fac pentru prieteni.
-Ce nu faci?
-Totul fac.
-Ce băiat cuminte. Că-ți ani ai?
-19. Acum Lasă-mă sa îmi fac treaba. Mai ești virgin?
-Da. Ce vrei sa faci?
-Perfect.

In clipa următoare am scăpat de boxerii și pantalonii lui apoi fără sa îl pregătesc am intrat în el. Mia strâns mâinile de durere. Am început sa ma mișc încet. Chiar dacă e lam luat pe nepregătite am și eu și el suflet. Am început sa ii sărut buzele rozalii. Iam lăsat un semn destul de mare și evident cat sa rămână pe 5 zile. Iam luat penisu în mana și am început sa il frec repede. În mai puțin de jumătate de ora a fost gata. Ma privit cu lacrimi în ochi apoi sa ridicat sa îmi dea un sărut pe frunte și a adormit. Am fost șocat ca după ce lam violat ma mai și pupat. Nu a țipat la mine. Mam dus la baie și mam spălat. Mam urcat in pat lângă el și am adormit si eu.

Bodyguard pt un Gay.Where stories live. Discover now