four

353 26 0
                                    

Ma aflu la sala de antrenamente cautandul pe Jimin cu privirea. Nu lam mai zărit asa ca am intrat în vestiar. Mare mia fost uimirea când lam văzut fără tricou la perete sub un bărbat îmbrăcat într-un costum negru cu o cămașă alba iar la gat avea o cravata. Mam enervat când am văzut ca Jimin nu mai are mult și plânge. Ma abțin sa nu îl iau la pumni asa ca lam luat de guler și am ieșit cu el pana afara.

-Pot sa știu cine ești.
-Sunt Jungkook. Sunt prietenul lui. Dar tu?
-Sunt iubitul lui.
-Ah da? Atunci de ce el aproape nu a izbucnit în lacrimi.
-Dar pe tine ce te doare.
-Ba dobitocule...El e totul pentru mine iar tu ești un amarat...scuze ce lucrezi?
-Sunt om de afaceri.
-Asa bine...tu ești un amarat om  de afaceri. El e aur pur și nicăieri nu vei găsi asa persoana în lumea în întreaga. Nu îmi pasa de tine dar el e viata mea și nu voi lasă un simplu om sa îl distrugă pe singurul om care mia mai rămas.
-Jungkook...

Jimin.pov
Miam luat repede tricoul și am fugit din urma lor. Când am ajuns iam văzut certându-se. Mam apropiat destul cat sa aud ce spun. Am vrut sa intervină dar când am auzit ca bărbatul acela a spus ca e iubitul meu. Cum îndrăznește sa zică asa ceva. Cine se crede el. Jungkook a început sa se ia de el apoi când am auzit ceea ce a zis mi sa înmuiat inima. Vorbele lui îmi răsunau în minte. Nu miam dat seama când am început a plange de bucurie. Am fugit spre el și iam rostit numele când lam îmbrățișat.

-Jungkook...
-Jimin ești bine?
-Da.
-Cine e tipu și ce tia făcut.
-Nu îl știu. Știu doar ca sa dat la mine atunci când am ajuns aici. Ieri tu nu ai mai apărut asa ca am venit singur aici...
-Jimin tine minte sa nu vii niciodată singur aici. Mai ales când este și tipul asta. Bine
-Bine.  Iar când am ajuns asta era aici de parca aștepta pe cineva. Când ma văzut se tot holba la mine. Sa apropiat de mine atunci când a văzut ca lam observat. Când era în spatele meu sia plasat una din mâini pe fundul meu...
-Nu sunt eu devina ca are un fund bomba. Nu spune ca nu e drept Jungkook.
-Da e drept dar nu ai nici un drep sa pui mana pe el. Haide Jimin plecam acasă.
-Bine.

Lam luat de mana și am pornit spre casa. Când am ajuns acesta a plecat în living iar când mam întors cu un pahar cu apa el dormea dus. Lam luat în brate și lam urcat în camera noastră unde lam pus pe pat.

Bodyguard pt un Gay.Where stories live. Discover now