five

328 26 0
                                    

Junkook.pov.
Cand mam uitat la ceas am observat ca e devreme asa ca mam gandit sa plec inapoi la antrenamente. Am pornit spre sala cu motocicleta. Da ati citit bine am o motocicleta dar Jimin nu stie de ea. Cand am ajuns mam dat jos am pus casca la locul ei apoi am pasit spre intrarea in cladire. Cand deschid usile vestiarului acolo se afla Taehyung cu un tip. Tipul acela e mai inalt drcat el si se afla deasupra lui si se sarutau cu foc. Nu aveam vreo emotie dar am tusit fortat iar ei sau intors la mine. Cand Tae ma vazut sa inspaimantat.
-Ma scuzati ca va intrerup dar vreau sa ma schimb pentru antrenamente.
-Cine draq esti tu?
-Te doare atat de tare?
-Nu.
-Atunci iesiti.

   Iei au iesit iar eu am inceput sa ma schimb incet de haine. Mima luat manusile de box mostenite de la tata si pornesc spre ring. Ma apropii de un sac de box si incep sa dau in el ca turbatul. Nu, nu e din cauza lui Tae pur si simplu am mereu stilul asta. Il vad pe Tae cum se uita la 'iubitelul' lui cum se lupta cu un baiat in ring. Am vazut ca la invins iar Tae a inceput aa tipe de bucurie.

-Se pare ca e rezistent.
-Da asa e.
-Sa vedem cat e de rezistent acum?!
-Ce vrei sa faci Kook?
-Sa ma lupt si eu. Pana la urma am antrenament. Nu?
-*inghitit in sec*
-Pun pariu ca il fac.
-Și dacă nu?
-Daca nu ma vei uita si te voi uita. Si nu voi mai fi bodyguard-ul tau.
-Vei fi!!
-Mai vedem noi.

Mam suit in ring si mam salutat cu el.

-Ne intalnim din nou papusa.
-Esti un ciudat.
-Gresesti. Sunt castigator. Am pariat cu iubitul meu ca te fac. Oops al tau.
-Cine castiga il pastreaza si devine bodyguard-ul lui personal.
-Ok.

Nici nu a reusit sa faca un pas ca iam dat un pumn de toata splendoaea. Pana la urma lam invins. Si am castigat pariul. Am mers si mam schimbat in vestiar fara ca macar sa il privesc pe Tae. Mam urcat pe motor si am plecat in parc. Ma asez pe o bancă și stau și mă uit în sus. Privesc cum soarele strălucește apoi este acoperit de nori negri. Ma grăbesc înainte să se înceapă să plouă. Glumesc nici nu mă grăbesc. Imi iau jaketa pe mine apoi și casca mă urc pe motor și pornesc spre casă. Merg încet iar cand so cotesc pe dreapta după un colț vad un băiat. Se opreste mă opresc și eu îmi aprind o țigară și-l privesc. In jurul lui se aduna o bandă de băieți care se iau de el. Vad ca nu mai are mult și leșină dar se tine pe picioare. Un băiat îl lovește și îi sare sângele din nas. Vad ca au întrecut măsura așa că merg spre ei.

-Se pare că nu stiti sa va luati de cine trebuie.
-Vrei și tu futut?
-Nu dar se pare că voi da.

Vad cum unu îl ia pe...Tae de jos și pleacă spre o mașină. In doua secunde toți au fost la pământ. Abia acum observ ca tipi poartă o masca îl iau pe Tae de la el iar pe dansul îl leg cu cătușe. Il pun în mașină lui și pleacă. Il iau pe Tae pe motor și plec la el acasă. Il las pe mana majordomului lui și plec acasă.

Bodyguard pt un Gay.Where stories live. Discover now