Imagine 18~ Newt

84 2 0
                                    

Hier zitten wel spoilers in als je TDC niet hebt gezien (al hebben de meeste dat denk ik wel al) maar voor de zekerheid als je dus geen spoilers wilt.

Y/N'S POV

"Newt het is oké!" Schreeuwde ik met angst. "Dood me nu Y/N ik ben niet meer veilig voor je!" Schreeuwde hij terug. Hij gaf mij een pistool. "Doe het nu!" Zei hij. Ik kan het niet. Ik kan mijn eigen vriendje niet vermoorden er is vast nog wel hoop. "Doe het alsjeblieft Y/N!" Zei hij weer met tranen in zijn ogen. "Er is vast een oplossing wees kalm het komt echt goed." Zei ik met dezelfde tranen in mijn ogen. "Nee, er is geen hoop meer Y/N en waarom wil je een crank helpen? Ik ben gevaarlijk!" Zei Newt wanhopig. "Dat komt door het virus als we het medicijn hebben komt echt alles weer goed." Zei ik "Het is niet meer te redden straks doe ik je nog pijn dat kan ik niet doen Y/N alsjeblieft dood me nu." Zei Newt hij is gevoeliger dan een paar minuten terug. Maar langzaam veranderde dat ineens werd hij agressief en sprong hij op me. Hij is veel sterker dan dat ik ben. Maar ik kan hem niet doodschieten Thomas zoekt een medicijn alsjeblieft Newt hou vol.

"Doe het nu anders doe ik het!" Schreeuwde Newt weer. We keken elkaar aan. Het was ineens stil. Het is lastig om in te schatten wat er nu gebeurt. Hij begon te huilen "Y/N ben jij dat? Vroeg hij vriendelijk. "Ja en het is oké Newt, Thomas komt er zo aan." Zei ik zachtjes. "Bedankt Y/N." Zei Newt. "Je hoeft me niet te bedanken het is allemaal oké Newt." Antwoordde ik. "Ik hou van je alsjeblieft weet dat." Zei hij en hij pakte het pistool. "Nee Newt niet doen!" Schreeuwde ik hij haalde de trekker over maar tegelijkertijd pakte ik hem af en raakte het pistool mijn been. "Y/N is alles oké?" Vroeg Thomas. "J-ja heb je het medicijn?" Zei ik met moeite terwijl mijn been hevig bloedde. "Het komt goed hou vol!" Zei Thomas. Maar langzaam gingen mijn ogen dicht.

Paar dagen later

"Y/N gaat het?" Hoorde ik iemand zeggen. Langzaam opende ik mijn ogen het was Newt. "Newt?" Zei ik "Het is oké ik ben genezen." Zei Newt lachend. "Dus we zijn veilig?" Vroeg ik en hij knikte. "Waar zijn we eigenlijk?" Vroeg ik "Safe Haven." Antwoordde Newt. Alles is nu normaal. "Gaat het?" Vroeg Newt opnieuw ik knikte. Hij kwam bij me liggen en we hebben wel uren genuffeld.

TMR preferences/imaginesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu