Imagine 11~ Thomas part 1

110 3 2
                                    

Thomas POV

Ik ben al een paar dagen met Y/N samen. Ze vindt me duidelijk leuk en ik haar ook natuurlijk. Maar soms zijn dingen wel lastig aangezien ze 1 van de weinige meisjes hier in de glade is. Echt iedereen vindt Y/N stiekem leuk. Dat is echt duidelijk te merken. Hopelijk wordt Y/N hierdoor ook niet verliefd op andere want dat zou ik echt verschrikkelijk vinden. Maar ja tot nu toe is het allemaal wel oké denk ik.

"Jij hebt echt geluk weet je dat." Hoorde ik ineens iemand achter mij zeggen Minho natuurlijk hij ziet Y/N denk ik nog wel het meest zitten, op mij na dan. Ik weet nu dat ik bekend sta als die ene shank die alle meisjes krijgt maar wat kan ik daar aan doen? Ik weet dat Teresa mij ook leuk vindt maar toen ik dat vond is alweer een tijdje geleden denk ik. Ze is nog wel erg met me aan het flirten waar ik niet tegen kan. Ik zie Teresa gewoon als een goede vrienden met wie ik goed over dingen kan praten meer niet. Ik zat voor me uit te staren.

"Wat zit je nou weer te denken shank? Je hebt al twee meisjes!." Zei Minho en iedereen was het er wel mee eens. Maar wat maakt het zoveel uit of een meisje je leuk vindt of niet? Het gaat toch erom dat jullie elkaar leuk vinden? Ik keek achter me en ik zag Teresa naar me kijken, het leek alsof ze jaloers was.

Snel keek ze weer weg maar ik rende naar haar toe "Teresa!" Zei ik maar ze luisterde niet. Ze liep alleen verder van mij weg. Zou ze gekwetst zijn? Ik hoop het niet want Teresa is 1 van de weinge personen die mij echt begrijpen. Op een gegeven moment waren we bij het bos. Ze stond stil mij aan te kijken. En ik liep naar haar toe "Het is niet wat je denkt." Zei ik "Tuurlijk is dat niet zo." Zei Teresa "Wat bedoel je?" Antwoordde ik. "Je houdt niet van Y/N, je houdt van mij." Zei ze en ze kuste me. Dit is niet wat ik wil, ik hou wel van Y/N. Blijft er in mijn gedachtes en ik stopte snel. Ik keek Teresa aan, ze keek geschrokken. Ik keek achter me aan daar stond
Y/N.....

Tijdje geleden dat ik weer een hoofdstuk heb geplaats. Sorry dat he tlang duurde ik weet het ook maar ja er komt dus een part 2 en hopelijk vonden jullie dit een goed hoofdstuk.

Tot het volgende hoofdstuk! 🌹❤

TMR preferences/imaginesWhere stories live. Discover now