Preference 17

86 2 1
                                    

Vrolijk pasen shanks! Hier is een preference 😂❤

Thomas:

Jullie worden wakker. Hij staart ne lief aan en speelt met je haar. "Goedemorgen Y/N." Zegt hij zachtjes. Jullie staan op en gaan samen ontbijten en in de middag lopen jullie buiten hand in hand. Hij kijkt je nog eens aan, en hij kust je zachtjes op jouw lippen. "Vrolijk pasen Y/N."

Newt

Je wordt langzaam wakker. Je ziet dat Newt al uit bed is. Je staat op en loopt naar de woonkamer. En dan zie je allemaal rozenblaadjes op de tafel je ziet een envelop. Je opende de envelop totdat je een lichaam achter de jouwe voelde. Het lichaam gaf jou zachte kisjes in je nek. Je draaide je om "Vrolijk pasen Y/N." Zei Newt met een lieve blik.

Minho

"Wakker worden Y/N!" Schreeuwde Minho. "Kon het nog harder shuckface!" Zei je lachend. Hij haalde je overeind en je stapte uit bed. "Ben je er klaar voor?" Zei Minho "Voor wat?" Vroeg ik. Hij deed een blinddoek voor mijn ogen en hij bracht me naar een kamer in het huis. "Wees voorzichtig!" Zei ik maar ik kreeg geen antwoord. Ik deed de blinddoek af en ik zag Minho maar in een paashaaspak. Ik schoot meteen in de lach. "Ga maar zoeken." Zei hij en hij had dus blijkbaar overal paaseitjes verstopt. Toen ik er 10 had gevonden gaf hij mij een kus op mijn lippen. "Vrolijk pasen Y/N."

Gally

Okay wat moet ik doen? Wat vindt ze leuk? Moet ik wel wat doen? Het spookt rond in mijn hoofd. Shuck volgens mij wordt ze wakker. "Goedemorgen Y/N." Ik geef haar een kus op haar voorhoofd. En ik maakte ontbijt voor haar. "Je doet anders dan normaal is dat omdat het pasen is?" Zei ze. Ik knikte "Aww hoe schattig!" Zei ze gelukkig en ik gaf haar een kus op haar lippen. "Vrolijk pasen Y/N."

Frypan

Jullie worden samen wakker. "Lekker geslapen?" Vraagt hij met een lieve stem. Je knikt. Jullie knuffelen nig samen en staan dan op. Hij maakt een ontbijtje voor je en jullie bereiden je voor op het paas diner.

Wow! Ik zie dat ik gewoon nog 9 reads nodig heb en dan er 2000 heb! Ik bedank jullie daar echt bij ik had dit nooit verwacht! Maar om mij te helpen stuur dit naar alle mensen die dit interessant vinden 😂

Tot het volgende hoofdstuk! ❤

TMR preferences/imaginesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu