4. Μαθήτρια & Ανακοίνωση

56 10 0
                                    

Γειά σάς! Όπως είδατε στον τίτλο θα έχω μια ανακοίνωση στο τέλος. Καλό διάβασμα! Από δω και πέρα θα βάζω αυτό γιατί μού αρέσει πολύ😍 Άμα ξέρετε και αλλά τέτοια σαν αυτό πλιζ να μού τις δείξετε.

 Καλό διάβασμα! Από δω και πέρα θα βάζω αυτό γιατί μού αρέσει πολύ😍 Άμα ξέρετε και αλλά τέτοια σαν αυτό πλιζ να μού τις δείξετε

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Jungkook Pove)

Είχε ξημερώσει. Έφαγα το πρωινό μού και επειτα είδα το αγαπημένο μού καρτούν "Mickey Mouse Junior. Η Λέσχη". Όταν τελείωσε είπα στους γονείς μού ότι θα πάω μια βόλτα με το ποδήλατο. Μου είπαν να επιστρέψω σε μια συγκεκριμένη ώρα για το μεσημεριανό. Εστί πήγα με το ποδήλατο μού βάζοντας κάποια πράγματα στο καλαθάκι μού. Και εστί ξεκίνησα

Όταν έφτασα εκεί ηταν ακόμη πίσω απ'την μεγάλη κοτρονα και καθοταν σε μία πέτρα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Όταν έφτασα εκεί ηταν ακόμη πίσω απ'την μεγάλη κοτρονα και καθοταν σε μία πέτρα. Ξαφνιάστηκε που με είδε

Jungkook: Κοίτα τι έφερα..

Πήγα να βγάλω αυτά πού έφερα αλλά για μια στιγμή ακούστηκε ένα δυνατό γουργουριτο.

Jungkook: 0-0'

Σμύρνη: 0-0

Σμύρνη: Ααα..

Φενοτανε πεινασμένη. Κοίταξε ντροπιασμενα κάτω και δεν μίλησε.
Πάλι καλά που σκέφτηκα οτι ίσως χρειαστεί.

Jungkook: Ε, κοίτα τι σου έφερα! Έφερα ψάρια!

Μετο που το είπα πειρε φάτσα σαν κουταβιού. Προσπάθησε να τα πάρει απ'τα χέρια μού.

Jungkook: Ε, περίμενε. Ορίστε.

Τής τα άφησα με ένα πιάτο. Κοίταγε το πιάτο περίεργα για ένα δευτερόλεπτο, μετά όμως το πέταξε στην θάλασσα

Jungkook: Εεεε!; Γιατί το πέταξες;

Η μαμά μού θα με σκοτώσει. Και ήταν και το αγαπημένο τής. Δεν νοιάστηκε όμως και πειρε όλα τα ψάρια με τα χέρια και τα καταγροθησε. Πρώτη φορά βλέπω ένα κορίτσι να τρώει εστί. Το ευχαριστήθηκε παρά πολύ.

Jungkook: Κοίτα τι άλλο έφερα.

Έφερα το μπλοζ ζωγραφικής μού και της έδειξα όλες τις ζωγραφιές μού. Έκανε πολλές ερωτήσεις. Δεν με ένοιαζε και πολύ που οι ερωτήσεις ηταν ηλίθιες όπως τι χρώμα είναι αυτό η τι είναι ο ήλιος, με ένοιαζε που μου μίλαγε και εστί μπορούσαμε να μιλάμε μεταξύ μάς. Κατά καπιο τρόπο ένιωθα και δάσκαλος απέναντι τής. Ανυπομονώ να τις μάθω τα πάντα. Το μέρος, την φύση, τα όνειρα, τα αστεία και να τις δείξω....

Όλο τον κόσμο~
─── ・ 。゚☆: *.☽ .* :☆゚. ───

Ανακοίνωση!!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ανακοίνωση!!!

Συγγνώμη που ηταν μικρό αλλά ήθελα να σας το πω. Παρασκευές δεν θα ανεβάζω κεφάλαιο η μπορεί να ανεβάζω μικρό κεφάλαιο γιατί μού ήρθε μια ιδέα. Θα ήθελα να σας μοιραστώ ένα βιβλίο που έχω διαβάσει μοιράζοντας τα κεφάλαια και στο τέλος των κεφαλαίων τις γνώμες μου αλλά και τις δικές γνώμες για το καθε κεφάλαιο και πως θα εξελιχθεί η ιστορία. Το βιβλίο λέγεται "Η Ατζέντα" και είναι απ'τα αγαπημένα. Αυτααα τα λέμε σύντομα. Μπορεί να ανεβάσω κεφάλαιο στην "Ατζέντα" θα δω.

_________________.🐚._________________

Ο μύθος τής θάλασσαςWhere stories live. Discover now