Álmodozó vagy csak egy stalker ?

61 7 0
                                    


A hajnal kibontakozó ege,ezernyi varázslatos módját mutatta meg a váltakozásnak,miként éj,és nappal düllőre jut,teret engedve a természet forgásának,elrejtve a csillagokat,a Nap,pedig forró csókjával tova küldi kerek ezüst társát,hogy más utcák sötétjét ragyogja be az utcák semmis,pislákoló lámpáival egyetembe,melyek hozzá képest csak egyszerű eltaposott szentjánosbogarak lehettek.

Megjött hozzánk a reggel,hajnaltól álmos kezdete.

Nem számított az idő,mely eljárt élvezethajhászásom közben a fejem felett. Egyedül,a képzetem számított,melyet az ő alakja,s jelleme tett ennyire szilárd bálvánnyá,kit a kamera lencséje mögött,istenítek egyre őrültebb módon,akár megláncolt,kiéheztetett,vadállat kitől túl messzire rakták a húst,ahhoz hogy elérje. Fogaimmal akartam tépni,a fehér húsát,vörös,keserves lila foltokkal tele hinteni testét hogy hirdessem a dominanciám mindenkivel szemben ki képes kedvelt pillantással vetni végig szemeivel,csinos alakját. Láncon akartam őt tartani,akárcsak ő engem,nem foglalkozva a tudattal miszerint azzal sincs tisztában hogy emberként élek, és vagyok az anonim rajongója. Az ajkait akartam,használni kisajátítani kedvem szerint. Combjait,és egész testét érezni akarom,kihagyás és kivétel nélkül. Szükségem van a mámoros látványára,játékos fiatalos hangjára,a stílusára, az utánozhatatlan gyönyörűségére. Minden ember,minden szó,test és mosoly,könny s veríték elenyésző háttér szereplő,porfogó a társadalomban értékek nélkül,honnan csak ő emelkedik ki... Őrültté tett.

- Isten..ehhm...közel vagyok...

Hangom mélyen remegett,ahogy közel voltam az orgazmushoz. Verítékező testem,a fotelbe süppedt velem szemben pedig haloványan,ott világított a monitor melyen újra s újra indult a videó ahol edzés után,felhevült testét a hidegcseppek végig járták,én pedig meztelenül láthattam,teljes valójában imádatom személyének tökéletes testét... Olyan fiatal,és könnyedén összetörhetném... talán össze is szeretném törni. Azt akarom hogy a kezeim között,hulljon darabjaira hogy ne kelljen elengednem,és felnevelhessem szemeinek fényét melyben immár én is visszatükröződnék. Nem láncokat akarok,melyek hozzá bilincselnek. Láncokat akarok,melyek hozzám kényszerítik mik sarkalják rám,hogy szeressen,hogy akarjon engem... Úgy ahogy én akarom őt. Megőrültem érte,és átléptem az erkölcshatárait... úgy kémkedek utána,akár egy kicseszett stalker...

- Jungkook...

Nyögtem fel,egy utolsót,ahogy a kéj kisülése,teljes mértékben megmutatkozott testem pedig reagálva,férfiasságom lüktetve engedett kezem mozgásának unszolására,így sűrű spermám hasfalamra érkezve érték el,hogy szabad kezemmel a fotel karfáját marva, feltépjem körmeimmel a borítást mi csak ropogós,reccsenésekkel szakadtak aprócska cafatokra ujjaim nyomán. Ezzel szemben,egy pillanatra sem vettem le, a fiatal kis Kookieról... egy kósza pillanatra sem,addig a pontig amíg testem elernyedt,és nem feszültem kéjes görcsbe,helyette csak halk pihegésem a megszokott módon töltötte ki a falak közötti csendet,az idő pedig lejárt. Képtelen voltam,kiélni magam ennyi idő alatt,és csak letakarítva magam elhúzva a sötétítő függönyöket,magamra húzva fekete boxerem,kiroppantva beállt nyakam,csigolyáit. Tömény,80-van kiló izommal,nem panaszkodtam,büszkén mondhatom el hogy nem csak hölgyek,hanem meleg férfiak is csodálva fordulnak utánam és randi ajánlatokban sem szűkölködöm. Ezzel ellenben,egyikükre sincs szükségem. Oktalan,felesleges körítés... Jungkook,a főfogás, akit nem engedek senkinek a kezére,ugyanis hozzám tartozik,ismeretség nélkül is.

Ugyan,erről ő nem tud,és nem is fog.

Halk morranással,sietve pillantottam az órára. Fél nyolc múlt,nem voltam késésbe ugyan a reggeli edzéstervemet félre kellett tolnom,azért hogy megtudjam lesni a kis Csillagom az iskola előtti kis rutinjában. Elégedett mosollyal,gomboltam magamra,fekete farmerem melybe csak pamut hófehér garbómat stílusosan betűrve,máris farzsebembe csúsztattam a telefonom míg előre a pénztárcám helyeztem be. Otthonról dolgoztam,saját vállalkozásom van,így sem a pénz,sem az időbeosztásom miatt nem kellett aggódnom,hisz nincs felettem egy meghízott,zsíros hajú pacák,akinek a házassági gyűrűje elvan kopva annyit veszi,húzza vissza,mert úgy kurogatja a titkárnőjét,hitegetve hogy összeköltöznek,annak ellenére hogy két gyermeke és egy idősödő felesége,otthon várja. Lakáskulcsommal a kezembe,zártam magam mögött az ajtót,ezzel együtt arcomra igazítottam fekete maszkom. Fő az anonimitás. Ezernyi képem van már róla,legtöbbjük kamerával készült,a biztonsági felvételekről nem is beszélve hisz azok az egyik kedvenceim,miként tökéletes testéről is szilárd képet kapok,amelyekre éjszakákon át,lelhetem meg a testi gyönyör szépségeit,azzal hitegetve magam,hogy épp magamévá teszem... Ma,elégnek fog bizonyulni a telefonom,ugyanis új háttérképet szeretnék beállítani, amin természetesen ő fog szerepelni,teljes természetes valójában...

Dreamer or just a stalker ?Where stories live. Discover now