1.0 "Seni seviyorum.."

4K 350 375
                                    

Medya ben yerim kendimi 💞💞💞💞💞

Nasılsınız cuguladalarım

Merak ettim erkek okurumuz var mı?

Sınır : 50 oy 250 yorum

Kafamda kurguyu iyice ölçüp tarttım. Eğer final bölümü 20 olmazsa bile max. 30 olacak. Romantizm kitabı olunca 50'ye falan gelince sıkılıyorum.

İthaf lehmacunlaryasesen

BÖLÜM KİTABI: SADECE ŞEYMA NXKFKDJDJCJC

BÖLÜM FİLMİ: A SIMPLE FAVOR

BÖLÜM ŞARKISI: BISHOP BRİGGS- RIVER

     iyi okumalar 💞

Kitapta şöyle olsa daha iyi olurdu ya da en çok böyle olmasını seviyorum dediğiniz şeyleri yazar mısınız?

Bir de rica etsem hesabımı takip eder misiniz ❤❤❤

**

Kimya Seçiler yaklaşık üç dakika yedi saniyedir Laçin'i bekliyordu. Muhtemelen gelince onu boğacaktı. Buraya gelmeden üç saat on altı saniye önce onu aramıştı ama genç adam gittiği her yere geç kalmakta fazla ısrarcıydı. Kimya son bir kez kol saatine bakıp sakinleşmek için içinden milli marşı söylerken kaldırımın kenarında duyduğu sesle yanına baktı.

"Selam Kimya Saygıner! Bugün yine çok güzel ve çok asabi görünüyorsunuz. Bunu neye borçluyuz, tabii ki de bana. Neden, çünkü Laçin stres topu önüne gelen sallıyor." Laçin kendi kendine hızlı bir şekilde konuşurken Kimya ona bakıp gözlerini devirdi ve saçlarını savurdu. Gözlüğünü yakasına taktı ve onu arkada bırakıp içeriye girdi.

"Benim adım Kimya Seçiler!" dediğinde Laçin alayla ona baktı. Üç gün sonra evleniyorlardı ama genç kadın hâlâ soyadının değişeceği fikrine alışamamıştı.

Eda, Kimya'yı görünce ayağa kalkmış ve yanına gidip sıkıca sarılmıştı. Kimya da karşılık verdi ve onlar ayrılınca Laçin elini uzattı. Eda büyük bir gülümseme ile elini sıkınca heyecanlı bir şekilde konuşmaya devam etti.

"İnanamıyorum resmen inanmıyorum! Kimya evleniyor." dedi ve hızla Kimya'nın elini tuttu. "Senin istediğin şekilde üç tane gelinlik modeli çıkardım, Laçin'in takımı da yukarıda." dediğinde Laçin'in kaşları merakla kalktı.

"Ha, Kimya kendi gelinliğini seçiyor ama ben kendi damatlığımı seçemiyor muyum?" dediğinde Kimya Seçiler kaşlarınu çattı ve Laçin'e baktı.

"Zaten tüm damatlıklar aynı değil mi?" dediğinde Laçin derin bir nefes verdi ve başıyla onaylayıp Eda'yı takip etmeye başladı. Yukarı çıktıklarında Eda ilk önce birinci gelinliği gösterdi. Laçin'in gözlüğü yanında olmadığı için çok net göremiyordu ama Kimya başını olumsuz bir şekilde salladı. Fazlasıyla işlemesi olan ve kabarık bir gelinlikti ve üst kısmı straplezdi.

"Bu çok kabarık ve basit." dediğinde Laçin ise oturmuş baygın bakışkarla Kimya'yı izliyordu. Eda ikinci gelinliği gösterdi ve Kimya onaylayarak incelemeye başladı. Kır düğünü olacaktı ve oldukça az kişiyi çağırmaya gayret etmişlerdi.

"Kilo alıyorum, bana olur değil mi? Önceki provada biraz boşluk vardı. Balık olduğu için bana yakışır bence." dediğinde Laçin'in alaylı sesini işitti.

"Birkaç ay sürecek olan bir evlilik için fazla detaya girmiyor musun?" demesiyle Kimya derin bir nefes verdi. Ne olursa olsun basın orada olacaktı ve magazin sayfaları elbette Kimya'nın gelinliğini inceleyecekti. Kimya, Laçin'in gergin olduğunu düşünüp cevap vermeye tenezzül etti ve gelinliğin kuyruğunu inceledi. Uzun istemişti. Omuzları ise açıkta kalıyordu. Daha salaş görünmek istediği için saçlarının omuzlarından sarkmasını istiyordu.

Benimle Evlenir Miyim?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin