0.8 "Kıskançlık..."

5K 365 432
                                    

Medyada bugünden Kinya Seçiler var, altta ise Laçin

Medyada bugünden Kinya Seçiler var, altta ise Laçin

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

sa cuguladalarım naber

iyisinizdir umarım lgs sonuçları açıklanan varsa kısa bir şey söylemek istiyorum.

belki klişe olabilir ama doğruluğundan eminim.

"Biz cahil dediğimiz vakit, mutlaka mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğim ilim, hakikatı bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okuma bilmeyenlerden de hakikatı gören hakiki âlimler çıkar."

Önemli olan okuduğunuz okul değil. Sizin kapasitenizi belirleyecek olan ise basit bir sınav değil. Bildiklerinizi rakamların arkasına saklayamazsınız. Ama ne yazık ki bulunduğumuz ülkede böyle, canınınız sağ olsun tekrardan. Dünyanın sonu değil ❤

ithaf: Azm1048

Rica etsem arkadaşlarınıza bu kitabı önerebilir misiniz?

BÖLÜM ŞARKISI: ON MY WAY

BÖLÜM KİTAP ÖNERİSİ: Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

BÖLÜM KİTAP ÖNERİSİ: ZWEİG - DÜNÜN DÜNYASI

İyi okumalar.

SINIR: 40 VOTE 200 YORUM

**

Kimya Seçiler tabiri caizse olduğu yere çivilenmişti. Bu ve bunun gibi cesur hareketleri ilişkileri boyunca hep o yapardı. Lakin Laçin Saygıner de gözünü karartmış gibi görünüyordu. Sanki bu gece bir başkası onun bedenini, zihnini ele geçirmiş gibi duruyordu. Elleri, dudakları ondan bağımsız işlev görüyormuş gibi görünse de Laçin kendini bu geceye hazırlamıştı. Bu kalabalık ortamda Kimya Seçiler'e kim olduğunu hatırlatacaktı.

"Şey, afedersin." Anın büyüsünü Kimya'nın çalan telefonu bozmuştu. Laçin bozulsa da belli etmedi ve yüzünü ellerinin arasına alarak telefonu açmaya giden Kimya'yı beklemeye başladı. O da bir an önce telefonunu alıp Özgür'ü aramak için can atıyordu. Arkadaşı bu konu hakkında onu desteklemişti.

Ondan yaklaşık 3 metre uzakta olan Kimya Seçiler'i izledi. Fazlasıyla hararetli bir şekilde bir şey konuşuyordu, anlaşılan özüne dönmesi çok çabuk olmuştu. Genç kadın en sonunda derin bir nefes verip, telefonu kapattı. Laçin'e yaklaştığında Laçin onu izlediğini belli etmemek için etrafa bakındı.

Kimya masanın üzerindeki çantasını omzuna taktığında Laçin kaşlarını çattı. "Ne oldu?" diye sordu devamında. Kimya geçiştirmek istercesine baktı.

"Yeni evimde birkaç sorun çıkmış, ilgilenmem gerekiyor Laçin. Sen keyfine bak. Teşekkürler getirdiğin için." Kimya daha fazla bir şey demeyip gitmeyi kalkışınca Laçin bileğinden tuttu. Laçin'in arabasıyla gelmişlerdi ve Kimya'nın nasıl gideceğini merak etti.

Benimle Evlenir Miyim?Où les histoires vivent. Découvrez maintenant