BÖLÜM 1

1.3K 106 6
                                    

Asistan elindeki kağıtları düzenleyip gereken proje planının yazdığı kağıdı bulduğunda diğer kağıtların üzerine koydu. Gözleri yazılar üzerinde gezinirken fark ettiği bilgiyi yöneticiye iletti.

“Çekimler yarım saat önce başlamış olmalı Bay Wu. Şuan otelin balo salonu çekimlere tahsis edilmiş durumda. Üç saatlik çekim süresi ayrılmış.” Kız duraksadı.

“Bay Wu. Holding binasına ne zaman geçilecek?”

Gözleri tekrar yöneticiye döndüğünde genç adam bileğindeki Maurice Lacroix marka saatine gözlerini odaklamıştı. Bileğindeki duruşunu düzeltip yerinden kalktı. Bakışları her zamanki gibi sertti.

“Reklam çekimleri süresince otelde olacağız. Gelecek toplantılar için yer değişimini bildirmeyi unutma Mi Hee. Toplantı için hala vakit var. Bu sürede balo salonunda olacağım.”

Asistan anladığını belirtip masanın üzerindeki, toplantı için hazırlanmış iki dosyayı aldı. Eğilerek odadan çıktı. Yönetici masadaki telefonunu da alarak adımlarını bir alt kattaki koridorun sonundaki balo salonuna yönlendirdi.

Görevliler balo salonuna yaklaşan yöneticiyi gördüklerinde derhal büyük kapıyı açıp kenara çekilerek eğildiler. Yönetici dik duruşunu koruyarak kapıdan içeri adımını attığında gözleri dans pistine kaydı. Işık ayarlaması yapılıyordu. Cebinden çıkardığı sol elini havaya kaldırdığında görevliler verilen emri anlayarak dev kapıları kapattılar.

Çekim alanına ilerlerken gözleri modeli arıyordu. Genç modelin geçmişteki işlerine göz atmıştı. Model gerçekten iyi görünüyordu. Fazla çekik gözlerinin altındaki koyuluk çocuğu daha çekici bir havaya sokuyordu. Bakışlarının makyajsız nasıl göründüğünü dahi düşünmüştü.

Ve sert kıvrımlı dudaklarının hafif makyajla çekici göründüğünü kesinlikle ilk bakışta fark etmişti!

Fotoğrafçının yanına ulaştığında etraftaki çalışanların o ana kadar dikkatini çekmemişti. Herkes bir koşuşturmaca içindeydi.

Lu Han yöneticinin yanında durduğunu fark ettiğinde ayaklanıp gülümsedi.

“Bay Wu. Çekimleri izlemek istediniz sanırım.”

Yönetici gözlerini çekim alanına çevirdi.

“Çekimlere ne zaman başlayacaksınız?”

“Aslına bakarsanız başladık bile. İkinci çekimlere hazırlık yapılıyor. Arka plan değiştirildi ve ışıklandırma arka plana uygun ayarlanıyor.”

Şaşkınlık yöneticinin gözlerinden anlaşılıyordu.

“Daha uzun süreceğini düşünmüştüm.”

“Edison Huang gerçekten doğru seçimdi. O işinde en iyisi!” Lu Han keyif ve heyecanını belli ederek masanın diğer köşesine ilerlemeye başladı. Peşinde yöneticiyi de sürüklüyordu.

Çekilen fotoğraflardan birinin göründüğü ekranın önünde durdu. Elindeki makine ile fotoğrafları gezmeye başladı.

“Bir anda bu kadar tanınması tesadüf değil! Gerçekten mimikleri duyguyu mükemmel yansıtıyor. Masum ama çekici! Kesinlikle o, bu koleksiyonu parlatacak!

Edison Huang bu iş için yaratılmış!”

Lu Han çektiği fotoğrafları tek tek gösterirken; Yi Fan koleksiyonun bu aşamasında kullanılmak için seçilen 'masum' serinin hazırlanan kataloglarda bu kadar çekici görünmediğine kanaat getirdi!

THE LOST PURITYHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin