11

641 29 6
                                    

Het was de dag dat de stekker eruit zou worden getrokken. Draco zat al sinds voor het ontbijt bij Harry. Er was nog steeds niets gebeurd en ze hadden nog maar 3 uur. Hij begon echt wanhopig te worden.

De afgelopen dagen was er veel gebeurd; Hermelien had het uitgemaakt met Ron omdat zij hem met Belinda Broom had zien zoenen waardoor  Draco en Hermelien veel tijd samen doorgebracht hadden en ze hadden elkaar knuffelend getroost. Dat was niet erg omdat ze wist dat Draco gay was.

Draco gaf Harry een kus op zijn voorhoofd toen hij weg wilde gaan om te gaan lunchen, en hoorde toen een zware ademhaling hij draaide zich om en zag Harry rechtop in bed zitten.Hij rende naar het kantoor van mevrouw Plijster, hij kon zijn brede glimlach niet onderdrukken. 

Na 5 minuten stonden alle vrienden van Harry en alle Wemels om het ziekebed heen. Harry had zo'n grote berg snoep gekregen dat ze het van zijn nachtkastje naar de grond moesten verplaatsen. Draco zat bij Harry in zijn bed en hij kon zweren dat het het beste moment van zijn leven was.




What did i do! {drarry} •dutch fanfiction•Where stories live. Discover now