4

756 29 5
                                    

Het weekend van Zweinsveld naderde en Harry werd steeds zenuwachtiger. De afgelopen week waren Draco en hij begonnen brieven naar elkaar te sturen omdat ze niet in het openbaar aardig tegen elkaar konden doen.

Lieve h,

Ik mis je, ik wou dat we gewoon tegen elkaar zouden kunnen praten. 

Zullen we zaterdag bij het meer afspreken? Ik wou dat ik weer je zachte lippen kon aanraken.

 groetjes D.

Harry had nog steeds de moed niet bij elkaar geraapt om het uit te maken met Cho, hij kon het gewoon niet. Hoe moest hij in hemelsnaam aan haar vertellen? 

mischien: Hey Cho ik ben gay  en ik ben nu samen met iemand die eerst mijn aardvijand was dus het is uit?!

Nee, dat was misschien niet zo slim om te doen.

Harry zuchten en stond op "wat ga je doen?" vroeg ron die naast hem in de leerlingen kamer had gezeten. "ik ga een bad nemen in de badkamer van de klassenoudste" Harry mocht daar komen omdat hij aanvoerder was van het zwerkbal team van gryffoendor. 

Maar eigelijk ging hij Cho zoeken, hij kon er niet veel langer mee wachten. Hij zorgde dat hij zijn toverstok meehad (voor de zekerheid) en de marauders map. Hij  vond Cho ergens op een bankje op de binnenplaats met al haar vriendinnen, Hij had haar de laatste tijd een beetje ontweken. Hij liep naar haar toe, toen ze Harry zag rende ze al naar hem toe en kuste hem op zijn voorhoofd en zei "hey Harry,lang niet gezien ik miste je."  "Cho, kan ik je even onder 4 ogen spreken?"

Hij liep naar een leeg lokaal en deed de deur voor haar open. "ehm dit ga je niet echt leuk vinden..." zei Harry zonder Cho aan te kijken. "Wat ga ik niet leuk vinden?" "het is uit" mompelde Harry "wat?!waarom? heb je een ander?! wie is het?! HARRY?!" Cho zakte door haar benen. harry voelde zich nu heel schuldig, waarom was het altijd hem? 

"Malfidus" mompelde harry net hard genoeg dat Cho hem kon verstaan "Malfidus wat?"  stamelde Cho. "je vroeg wie.. het is Malfidus.." Cho staarde hem heel erg lang aan, Harry werd er een beetje ongemakkelijk van.

 "B..B.. B..ben je gay" piepte cho verslagen. Toen werd ze boos "SINDS WANNEER HARRY!!!" schreeuwde ze "was je ook al  .."ze stopte met schreeuwen. "toen wij.." "4 weken geleden" mompelde Harry. "EN AL DIE TIJD ZEI JE NIKS!!" Cho werd nu pas echt boos, na een minuut daar boos voor zich uit te hebben gestaard kalmeerde ze een beetje "ik vind het niet erg"zei ze "ik bedoel dat je op jongens valt, maar ik wou dat je het me gewoon eerder verteld had."Harry knielden naast haar neer "ik.. ik.. wil je me beloven dat je het tegen niemand zegt?" fluisterde Harry. "ja dat beloof ik"fluisterde ze terug.



What did i do! {drarry} •dutch fanfiction•Where stories live. Discover now