10

624 29 0
                                    

Draco ging er twijfelend bij zitten maar ron probeerde hem nog steeds te verwonden. "JIJ, JIJ JE HEBT BIJNA MIJN BESTE VRIEND VERMOORD!!" er prikte voor de zoveelste keer deze week tranen in Draco's ogen. Hij liet Ron gewoon zijn gang gaan, "Doe het maar Ron, spreek de cruciatusvloek over me heen"Draco keek naar de grond. Het maakte hem niet uit,hij verdiende het.

 Ron pakte zijn toverstok en richtte hem op Draco toen hij zich bedacht. "nee" "doe het maar ik verdien het" "nee"herhaalde Ron. "ik zou nooit zo laag als jou zakken, zo ben ik niet."                        De jongens gingen weer zitten.

Harry was nog steeds niet wakker, over 2 dagen zou de stekker er uit worden getrokken.Harry lag nog steeds in een coma en had nog niet bewogen. Hij begon ook best wel mager te worden, Draco spijbelde nu regelmatig om hem te kunnen zien zonder dat Ron en Hermelien het merkte.

Draco praten vooral tegen Harry als hij op bezoek was, de andere keer zat hij met ogen vol tranen stil naast hem. Op een ochtend was hij weer op bezoek geweest en wilde hij net opstaan toen Hermelien langs kwam lopen. "Draco?" Draco draaide zich snel om en veegde snel zijn tranen weg.

 "w- was je aan het huilen? hij zuchtte "nee, er zat gewoon een pluisje in mijn oog." "Je kan niet liegen tegen mij dat wist hij ook" "Praat niet over hem alsof hij dood is dat is hij nog niet!" alleen twijfelde hij daar wel stiekem aan.

"Je houd van hem!" hermelien glimlachten. Draco keek over zijn schouder naar de jongen met het zwarte haar en smaragd groenen ogen "nee ik ben niet gay Hermelien!" "niet liegen Draco ik zie wel hoe je naar hem kijkt en dat je spijbelt om op bezoek te kunnen komen" "wat niet waar!" Hermelien keek hem met zo'n blik aan dat je wel de waarheid MOEST zeggen.

Hij zuchtte, het had geen zin om deze act nog langer door te zetten."goed, je hebt gelijk" hij bloosde en liet een zwakke glimlach zien.

What did i do! {drarry} •dutch fanfiction•Where stories live. Discover now