6

675 27 5
                                    

Ze liepen de drie bezemstelen in, Vele mensen staarden hun aan. Harry ging boterbier halen en Draco ging alvast een plaatsje zoeken. Nog steeds werden ze aangestaard.

Harry ging naast Draco zitten en zo te zien koste het hem veel moeite om hem niet aan te staren.Ze dronken snel hun boterbier en liepen de de drie bezemstelen uit "zullen we ergens rustig heen gaan?" "ja dan kunnen  we gewoon normaal doen."

Ze liepen richting een rustigere plek en Draco vroeg "mag ik dan nu je hand vasthouden?' Harry keek even om zich heen en zag dat er verder niemand was dus zij hij ja. Ze liepen hand in hand verder naar een parkje waar niemand was omdat het November was en best wel koud.

Ze gingen op een bankje zitten en Harry ging wat dichter tegen Draco aanzitten. Draco tilden zijn hoofd op en kuste hem. Maar wat ze niet wisten was dat het park niet helemaal verlaten was.

Harry en Draco gingen na een half uur terug naar zweinstein richting de slytherin slaapkamers waar ze verder gingen.

Ze waren alleen de deur vergeten op slot te doen! Ze lagen vredig naast elkaar in Draco's bed toen ze voetstappen hoorden. "onder het bed Potter!" fluisterde draco.



What did i do! {drarry} •dutch fanfiction•Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα