2

835 31 9
                                    

'De verleiding om hem te kussen was heel groot , maar op dat moment realiseerde Harry zich dat hij zich midden in een starende menigte bevond.

Draco krabbelde overeind mompelde een verontschuldiging tegen Harry en renden weg.
Harry voelden zich raar hij was samen met Cho maar vond hij haar nog echt wel leuk?

Weken gingen voorbij en Harry en Draco zeiden niets meer tegen elkaar.
Maar wisten dan ook niet dat de ander steeds aan de ander dacht.

Het weekend van Zweinsveld naderde en Draco twijfelde of hij Harry zou vragen om samen te gaan. Harry had al afgesproken om met Cho te gaan maar vond het stiekem wel jammer dat Draco niet meer tegen hem sprak. Hij was er dan ook niet met zijn gedachten en Hermelien bleef steeds tussen het kussen van zijn beste vriend vragen of het echt wel ging. Maar Harry durfde gewoon niks ze zeggen omdat hij niet zeker wist of zijn gevoelens voor Draco echt waren.

Na de toverdrank les kwam Draco naar Harry toe en zij "Potter meekomen nu" "Wat Draco?" "kom nou maar mee Potter" Hij trok Harry mee.

Toen ze in de kamer van nood arriveerde  zuchtte Draco en momelde hij "ikvindjeleukpotterduswiljemetmijnaarzwijnsveld?" "wat zei je Draco?" "ik vind je leuk Potter dus wil je met mij naar zweinsveld?" mompelde draco. "Draco ik.. ik.." "ik snap het Potter" Draco renden weg. Harry die in een  shocktoestand verkeerde schudde zijn hoofd even en rende Draco achterna.

Harry was hem niet snel genoeg achterna gegaan want hij zag hem nergens meer.

What did i do! {drarry} •dutch fanfiction•Where stories live. Discover now