9

650 28 0
                                    

"cru-"Harry liet hem zijn zin niet afmaken want hij schreeuwde "expeliamentus" Draco's toverstok vloog door de kamer. Harry twijfelde geen moment en rende naar Draco's toverstok maar hij dacht hetzelfde. Ze renden allebei richting de toverstok maar Draco was eerder. "crucio!" Harry schreeuwden het uit.

Professor Anderling hoorden het geschreeuw en kwam binnenrennen. "Malfidus hef die vloek nu op!" gilde Professor Anderling. Draco hief de vloek op, Harry lag roerloos op de grond. Draco besefte nu pas wat hij had gedaan met Harry en knielde met zijn handen voor zijn gezicht naast de bewusteloze Harry neer."Malfidus meekomen, en neem Potter mee.

Ze liepen richting de ziekenzaal, waar Draco Harry op een ziekenbed legde. Mevrouw plijster kwam aangerend en vroeg aan professor Anderling wat er gebeurd was, "Een cruciatus vloek van 5 minuten" Mevrouw plijster schrok want ze ademde snel en onregelmatig in en uit.

"Malfidus meekomen, jij gaat naar Perkamentus."  Professor Anderling rende bijna naar het kantoor  van Professor Perkamentus. Zonder te kloppen liep Anderling naar binnen en ze hoorden  nog een plop, het geluid dat er iemand verdwijnselde. 

"Professor Perkamentus, Malfidus heeft de crusciatusvloek over Potter uitgesproken!" "Minerva word even rustig." "rustig,RUSTIG, Potter ligt bewusteloos op de ziekenzaal!" Draco voelde tranen prikken in zijn ogen, wat had hij gedaan!

Hermelien en Ron zaten naast Harry's bed, Draco stond bij de deur te kijken. Perkamentus had Ron en Hermelien verteld wat hij gedaan had, ze keken hem nu nog bozer aan dan gewoonlijk. Hij nam het ze ook niet kwaad, hij had bijna hun beste vriend vermoord. Als professor Anderling niet gekomen was.. nee daar wilde hij niet aan denken. Hij haalde zijn neus op en maakte aanstalten maakten om weg te lopen toen Hermelien hem terug riep "Draco, kom er maar bij" Ron maakte protest maar ze legde haar vinger op zijn lippen waardoor hij niks meer kon zeggen eerder wilde zeggen.


What did i do! {drarry} •dutch fanfiction•Where stories live. Discover now