Διατροφικες Διαταραχές

44 13 24
                                    

Ποιος να μου το έλεγε ότι άπο τα πρώτα κείμενα θα είχα απήχηση (όχι τόσο μεγάλη) και θα έβρισκα άτομα με κοινές αποψεις και ενδιαφέροντα  και αυτό  μου δίνει ώθηση να γράψω  το νεο fact about my life. Στο τέλος ισως κάποιοι με κατακρίνεται και ίσως βρω κάποιον να ταυτιστεί μαζί μου που δεν, το πιστεύω.
   STORYTIME : Από την ημέρα που γεννήθηκα ήμουν πολύ αδύνατος και όλοι προσπαθούσαν να με παχύνουν αλλά μάταια.Συγκεκριμένα γεννήθηκα 58 εκ ύψος και 1,200 kg.Οι γονείς μου είχαν φρικάρει .Μέχρι και σε διατροφολόγο με είχαν πάει αλλά τους είπε ότι όταν πεινάσω θα φάω. Ολα αυτά μέχρι το καλοκαίρι του 2010  που έλαβε δράση η γιαγιά μου. Κάθε μέρα μου έδινε γλυκά, πατατάκια και κάθε βράδυ μου έδινε απο 5 κομμάτια πίτσα
  Μέσα σε ενα μήνα είχα πάρει 5 κιλά. Ομως δεν ειναι αυτός ο λόγος ο οποίος έγινα παιδοβούβαλο.
Την ίδια χρονιά ξεκίνησαν να μου κάνουν μπουλινγκ όλη μου η τάξη  γιατί με ζήλευε επειδή έγραφα σε όλα εκείνα τα τεστακια  άριστα και κάποιοι φοβόντουσαν να μην τους πάρω τις πρωτιές .Αυτό όμως  εξαπλώθηκε σε όλο το σχολείο και πλεον παρακολουθούσαν κάθε μου κίνηση και μετα ξεκίνησαν να με κοροϊδεύουν λέγοντας με φυτό και οτι το βόλλευ  και το χαντμπολ είναι γυναικεία αθλήματα καθως ήμουν αθλητής και στα δυο αθλήματα .Και δυστηχώς από τη στεναχώρια μου δεν ήθελα να βγαίνω και είμουν κλεισμένος στο σπιτι και έτρωγα πολυ....

Ολα αυτά μέχρι το καλοκαίρι της δευτέρας γυμνασίου όπου μετά απο ένα ατύχημα που είχα. Κάποια μέρα είδα τον εαυτό μου στο καθρέπτη και είπα :Ποιος είναι αυτός ?Πως είσαι έτσι ?Γιατι άφησες τους άλλους να σε καταστρέψουν? Δεν αξίζει  να εισαι έτσι. Και ετσι έγινε... Μέσα σε ένα καλοκαίρι έχασα 20 κιλά.
  Τη πρώτη ημερα του σχολείου πρόπερσι με το που πάτησα το ποδι μου με ένα στενό τζινακι και μια λευκή μπλούζα  οι φίλοι μου δεν με αναγνώρισαν γιατι είχαν να με δουν ενα ολόκληρο καλοκαίρι και έτριβαν τα μάτια τους.Ομως την ίδια  μερα φανηκαν και οι πρώτοι μου εχθροί και αυτοί που με φοβοντοσουσαν.
   Την ίδια περίοδο ομως καθώς εκανα τη δίαιτα μου έπεφταν τα μαλλιά μου γιατί είχα χάσει βιταμίνες .
όταν αποκαταστήσα το θέμα συνέχισα τη διαιτα και είχα φτάσει ένα στάδιο πριν την νευρική ανορεξία...

(Κάπως  έτσι ήμουν) Δεν χωρούσα ούτε στο small και συνήλθα μια μερα πριν κλείσουν τα σχολεία

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

(Κάπως  έτσι ήμουν)
Δεν χωρούσα ούτε στο small και συνήλθα μια μερα πριν κλείσουν τα σχολεία. Ηταν η μέρα που βγάζαμε τις αμαμηνστικες  φωτογραφίες και έπρεπε να κανονίσουμε σε ποιο σχολείο θα πάμε. Πρωφανος όλοι θέλαμε να πάμε στο καλύτερο σχολείο και ξαφνικά μου έκανε επίθεση το 90% των συμμαθητών μου για να πάω σε ένα άλλο σχολείο .Τους ξεκαθάρισα ότι κανείς από τη δικιά μου κλίκα δεν πρόκειται  να αλλάξει γνώμη και μπήκαμε μέσα για μάθημα.
    Την ώρα του μαθήματος ένιωσα να χάνω τις  αισθήσεις  μου και έφυγα απευθείας σπίτι μου για να μην λυποθημισω στη τάξη .Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι το είχα παρακάνει  και ξεκίνησα να τρέφομαι πάλι σωστα και έχω φτάσει στο σωστό όριο κιλών που πρέπει για την ηλικία μου και το ύψος μου.

Κλείνοντας θα ηθελα να σας πω πως δεν θα πρέπει να επηρεάζεστε απο τους γύρω σας και να είστε συμφιλιωμενοι με τον εαυτό σας διότι εσεις οι ίδιοι  μπορείται να επεμβενεται στο σώμα σας όπως επιθυμήται αρκεί να είστε υγιείς  και, να μην έχετε προβλήματα ...Και να θυμάστε ότι το μέσα σας υπερτερεί από το έξω μόνο όταν αγαπάς τον εαυτό  σου. Φιλακια. 😘😘😘😘

Welcomeحيث تعيش القصص. اكتشف الآن