Γεια σας

46 14 55
                                    

Αχ,από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Σιγουρα καποιος εξυπνάκιας θα μου έλεγε  απο την αρχη αλλά το ερωτημα είναι απο ποια αρχή .

         Λοιπόν ,εγω αρχικά ονομάζομαι space_rose332003 και είμαι 16 ετών  και θα προτιμήσω  να κρατησω κρυφή την ταυτοτητα μου προς το παρον σε όλους διοτι θα ηθελα οι χρήστες  του wattpad να με θυμούνται  μέσα από  αυτα που γράφω διότι αυτο συνηθως δεν συμβαίνει στην πραγματικη μου ζωη. Συνηθως ολα τα ατομα τα οποια με προσεγγίζουν εχουν κάποιον αλλο σκοπο ,ειτε συνηθως αναζητούν την αναγνώρισημοτητα  είτε  θελουν καποιον να ασχολείται  μαζί τους.

            Ξέρω ότι το να έχει  καποιος αναγνώρισημοτητα εδώ  δεν είναι και παρα πολυ θετικό γιατι τα περισσότερα άτομα επιλέγουν να διαβάζουν βιβλία τους είναι πολυ ebgy και διακρίνεται μεσα απο το γράψιμο τους και το bio τους ότι είναι λίγο καταθλιπτικοί αλλα πιστεύω πως καποιοι ισως με διαβασεται και μου ζητήσετε καποια συμβουλή

       Ο τόπος  στον οποίο  ζω είναι μια μικρή κοινωνία αποστασιοποιημένη από τις άλλες και παρα πολύ  οπισθοδρομική και ο καθένας δεν μπορεί  να εκφραστεί ελεύθερα. Εξάλλου αυτος ειναι και ενας απο τους λόγους στους οποίους οι περισσότεροι είναι  ρατσιστές  με κάποια θέματα και οι υπόλοιποι που δέχονται αυτα τα σχόλια παθαίνουν κατάθλιψη η καταφεύγουν στα ναρκωτικα η την αυτοκτονία. 

           Το σχολειο στο οποιο πηγαίνω συμβαινει ακριβώς ακριβως το ίδιο και ακόμη  χειρότερα.Ολοι ειναι ρατσιστές κουτσομπόλιδες κράχτες και προσπαθούν να πατησουν πάνω σου για να δίξουν οτι κατι έκαναν και οτι αυτοι ειναι καποιοι και εσύ ενα τίποτα. Ευτηχως εγώ μεχρι στιγμής δεν εχω κάνει κατι τέτοιο και ελπίζω  να μην το κανω λόγω του χαρακτήρα που διχνω μπροστά τους .Συνήθως το παιζω πολυ κουλ σχετικά  με ότι  κανουν και μετα θα τσακωθώ πλαγίος μαζι τους και θα τους κατευθύνω.

        Οσον αφορά την δημοφιλία  μου δεν ξερω και εγω πως προέκυψε  καθώς  στην αρχη της χρονιάς ενιωθα πολυ απομωνεμεονος διοτι ηταν η πρωτη φορα που δεν ειχα τους καλυτερους μου φίλους στο ιδιο σχολείο. Σαν εχθές θυμάμαι τη πρωτη μέρα του σχολείου που φορούσα κατάμαυρα και ημουν το μονο απομονωμένο αγορι  που δεν ήμουν συνοστισμενο με τα άλλα παιδιά διοτι δεν έβρισκα κατι κοινο μεταξύ τους και καλά έκανα γιατί στη συνέχεια  είδα το ποιόν  του χαρακτήρα τους. Για το σχολείο θα μιλησουμε άλλη φορά .
       Τώρα το πως προαικυψε το όνομα μου στο wattpad.Το όνομα προαικυψε απο τα δυο δυο αγαπημένα πράγματα ever:Το διάστημα και τα τριαντάφυλλα. Το διαστημα το λατρευω μεσα απο φωτογραφίες και ειδικά  όλο αυτό  το ανεξήγητο με τα ούφο , τους πλανήτες και τα έτη  φωτός.Και το δεύτερο είναι ενας υπαινιγμός  σχετικα με το όνομα μου αλλά και τη λατρεία μου για αυτά τα εκπληκτικά λουλούδια. Για εμένα τα τριαντάφυλλα αποτελούν τη ζωή  η οποία ειναι απρόβλεπτη όπως και ο αριθμός των πετάλων τους

Καποια θετικά για εμένα :
1.Είμαι καλός  ακροατής  και έχω  υπομονή
2.Προσπαθω να συμπαρασταθώ σε οποιοδήποτε  άτομο σε οτι και να του συμβεί
3.Είμαι Υδροχόος
4.Εχω διαγνωστεί  με μια ασθένεια που δεν μπορουν να βρουν από που προέρχεται
5.Λατρευω την ελληνική  κλασική  Λογοτεχνία
6.Θελω να σπουδάσω ή δημοσιογράφος  ή κοινωνιολόγος ή ψυχολόγος ή εγκληματολογος
7.Οποτε βαζω στόχο το πετυχαίνω  οτι και αν συμβεί.
8.Προσπαθώ να περνώ θετικά  vibes σε οποιαδηποτε φαση της για να κρύψω τα πραγματικά μου  συναισθήματα
9.Λατρευω το κρυο τσάι
10.Μου αρέσει  να βγάζω φωτογραφίες
(Αυτά μέχρι  στιγμής)

Αρνητικά :
1.Είμαι αλαζόνας
2.Είμαι  πεισματαρης
3.Είχα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας
4. διχνω αγαθός στους άλλους  και πολύ bitch  στους φίλους  μου για το καλό  τους .
5.Είμαι  πολυλογάς
6.Μερικές  φορές  ζηλευω υπερβολικά
7.Δεν μπορω να εκφράσω τα συναισθήματα μου μπροστά  στος άλλους .
8.Προσπαθω να μην κλαίω  και να δείχνω  αναίσθητος
9.Καποιες φορες διχνω πολύ  σκληρός εκεί  που δεν πρέπει.
10.Προσπαθω να καταπελομισω τα συναισθήματα μου

Ελπίζω να σας βοήθησα να καταλάβετε λίγα πραγματα για εμένα και καντε μου κι ενα vote  και πειτε και σε  άλλους φιλους σας να με διαβάσουν 

Ελπίζω να σας βοήθησα να καταλάβετε λίγα πραγματα για εμένα και καντε μου κι ενα vote  και πειτε και σε  άλλους φιλους σας να με διαβάσουν 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Παρτε και μια ιδεά πως θα ηθελα να ήμουν στην πραγματικότητα αλλα δυστηχώς  δεν είμαι)

WelcomeWhere stories live. Discover now