Tatlı ve Acı

52 4 235
                                    

Nerdeyse 4bin kelimelik bölüm hadi bakalım canlarım okuyun çok beklediniz. Sonraki bölümü de hemen yazmaya başlayacağız. Iyi okumalar.

"Eh düşündüğümden erken uyanmışsın." Nazlı saçı başı dağınık bir şekilde mutfak kapısında bekleyen Teru'yu daha yeni görmüştü, ne yazık ki hala telefonda Neah'ın olduğunu karşı hattan gelen öksürük sesiyle anlayabilmişti.

"B-Ben seni sonra ararım sevgilim." O telefonu kapatırken Teru dolabı açıp sürahiyi çıkardı, daha sonra raftan bir bardak alıp kendine su doldurdu. Tabureye oturup içerken Nazlı da karşısına geçti.

"B-Bak dedikodunu yapmıyorduk tamam mı?" Teru hafifçe gülümseyip kaşlarını kaldırarak cevap verdi. Konuşmanın sonunu biraz duyabilmişti.

"İşte bu beni ilgilendirmeyen bir konu." Her zamanki gibi içinde Neah olan bir konuya kayıtsız kalmaya çalışıyordu, onun hakkında konuşmak sinirlenmesine sebep oluyordu çünkü.

"Aslında.." Teru tek kaşını kaldırarak Nazlı'nın cümlesini bitirmesini bekledi. "..Neah Lavi'den bahsetti."

"Oh işte beni ilgilendirmeyen başka bir konu daha." Teru'yu en çok sinirlendirenler listesinin yeni bir numarasının adı geçince Teru tekrar sinir sağlığı için ilgilenmemeyi seçmişti.

"Neah Lavi'nin olanlardan dolayı suçlu hissettiğini söyledi."

"Pfft." Teru kahkaha atmamak için kendini tuttu. "O yürüyen egonun bir şey için suçlu hissetmesine imkan yok." Böyle söylemiş olsa da sözleriyle bakışları çelişkili gibiydi. Daha çok düşünceli bir ifadesi vardı.

"A-Ama.."

"Neyse boşver bunları. Maça geç kalmak istemiyorsak kızları şimdi uyandırmamız lazım. Uzun zamandır voleybol maçı izlememiştim, güzel bir gün olacak gibi hissediyorum!"

**

Hayır güzel bir gün olmamıştı.

"Senin burada ne işin var?!"

"Asıl senin burada ne işin var?!" Lavi ve Teru spiderman capsi gibi birbirlerini parmaklarıyla gösteriyordu. Oyuncuları görmek için spor salonuna girecekleri anda karşılaşmışlardı. Lavinin arkasında Neah, Allen ve Kanda dururken Teru'nun arkasında Nazlı, Maya, Başak ve Özge vardı.

"Tabi ki takımımı desteklemeye geldim başka ne olabilir ki?"

"Kusura bakma ama pek sporsever görünmüyorsun."

"Ne? Ben tepeden tırnağa sportif bir insanım! Sixpacklerimi göstermek zorunda bırakma beni!" Lavi kanıtını göstermek için tişörtüne yapıştığında Kanda ve Allen utanarak onu durdurdu. (Not: sixpack baklavadır XD)

"Gel Lavi biz gidelim. Kuroo bizi bekler." Lavi kollarından zorla tutularak götürülse de Teru'nun haşin bakışlarına aynı sertlikle karşılık veriyordu. 

"Sportif ve sporsever kelimeleri arasındaki farkı bilmeyecek kadar cahilsin değil mi?" Teru çoktan gitmiş olan Lavi'nin arkasından söylerken diğer kızlar da kıkırdadı.

"Hadi gidelim geç kalacağız."

"Umm senpai.." Herkes içeri girmek için ayaklanırken Maya duraksadı. "siz geçin ben hemen geleceğim." Teru tepeden tırnağa Maya'yı süzdüğünde gerginliğini rahatça fark etti ama bir şey söylememeyi tercih etti, bazı durumlarda görmemiş gibi davranmak çok daha iyiydi.

"Peki. Tribünde bekliyoruz." Maya başını salladı ve diğer kızlar içeri girdi. Hemen telefonunu çıkarıp Suga'ya mesaj yazdı.

Maçtan önce görüşebilir miyiz?

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: May 02, 2021 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Lovely Comedy: Bro B) Donde viven las historias. Descúbrelo ahora