Karmaşa

153 9 484
                                    

Yazar Notu T: Evet Senpai severler adet olduğu üzere uzuuuun bir aradan sonra yine bir bölüm yayımlıyoruz. Umarım beğenirsiniz bol bol yorum atmayı da unutmayın! O kadar 4000 kelimeden fazla yazdık yanii. Ayrıca wattpad sağ olsun yine sorun çıkardı.

Yazar notu N: Hoshinoya artık kızmıyorum °^° en son ne zaman bölüm attık bilmiyorum ama 3 ayı geçmiştir XD neyse bölümü yavaş yavaş sindirerek okuyun sonraki ybnin geleceği 2018 😀

T&N Ltd. Şti.

[Özlem]

    Üstüme geçirdiğim spor kıyafetleriyle rahatça koşmaya devam ettim. Dışarıda fırtına bulutlarına bakarak okul salonuna geçmiştik salonumuz da salon hani iki futbol sahası sığar bu ne büyüklük ders saatlerinde en fazla iki sınıf aldığını bilsem de bu sefer antrenman için dört sınıf birden toplanmıştı. Kendi sınıfımız kız erkek olarak ikiye bölünerek voleybol sahalarına geçti kızların yanına ilerlerken kısa şortu çekiştirerek indirmeye devam ettim bu gidişle bacaklarımı örtmek isterken popomu açıkta bırakacaktım.... Farklı üniformalar giyen öğrencileri fark edip merakla,

"Bunlar kim," diye sordum. Sueda bilmiyorum diyerek omuz silkerken Maya yanımıza geldi uzun saçlarını at kuyruğu yapmıştı.

"Ben biliyorum bu çocuklar *sahanın diğer ucunda ısınma hareketleri yapan yakışıklı- yani öğrencileri göstererek* geçen sene kış kupasına kadar yükselen Karasuno voleybol takımı."Kafamda beliren lambayla gülmeye başladım.

"Bakma şöyle. (=-=)" Dediklerine aldırmayarak,

"Nereden biliyorsun? Tanıdığın biri mi var? Hmm? Hadi hadi söyleee~ (*w*)"

"Ooo Mayadan beklenmeyen hareketler-desu." Eylemle kola kola girerek parlayan gözlerle üstüne yürüdük.

"Ya kesin şunu! Öğretmenler konuşurken yanlarındaydım onlardan öğrendim."Dudak bükerek gelenleri izledim atletik yapıları iki km öteden belli oluyordu. Dileme kadar gelen soruyu Sueda söyledi.

"Niye gelmişler desu?"

"Şeyy okullar arası etkileşimi güçlendirmek için. Bilirsiniz bizim sınıftaki erkeklerin tek derdi futbol farklı spor dallarına ilgiyi arttırmak istiyorlar bir süre gidip gelecekler yada biz gideceğiz."

"Benim için fark etmez ama servis için para isterlerse yokum." Eyleme katılarak baş salladım.

"Kesinlikle son paramı tosta harcadım. Hiç harçlığım kalmadı!" Maya artık bana yüzünde bir inanamamazlık ifadesiyle bakmaya başlamıştı Sueda ve Eylem sessiz kahkahalarla sarsılıyordu.

"Yuh Özlem sırf aç kalma diye Na-chan sabah kalkıp sandviç hazırlıyo."

"Onlar olmasa zaten ölür kalırım kantinden aldıklarımla ancak yetiyo."Eylem gülerek eliyle omzumu tuttu.

"Kıtlık çıkarsa sorumlusu sensin." (XD)

"Yaa karışmayın yemeklerime! Onlar benim kutsallarım." dedim elini ittirerek. Derken uzaktan düdük sesi duyuldu.

"Hai hai yeter bu kadar sohbet. Hazır olduğunuzu varsayıyorum."

"Evet hazırız sensei."

"İyi yerlerinize geçin bakalım."

Sahanın en uzak en köşesine geçerek beklemeye başladım Maya sağ çaprazım da Usagi hemen yanında ve Eylemde ön kısma geçerek karşı takımla yüz yüze geldi etrafımda tanıdığım birileri olması bir parça iyi hissetmemi sağlasa bile hâlâ nasıl voleybol oynayabileceğimi düşünüyordum. 1.50 boyla voleybol mu oyananır!! Karşı takımdakilerin sırıtması da tuz biber oldu hani nereden baksan 1.80 boyları var anne karnındayken saha direği mi yuttular bilinmez ama bu normal olmamalı. Orta sırada sürekli sırıtan çocuğa iyice kıl olarak omuzlarımı gerip hazırlandım.

Lovely Comedy: Bro B) Where stories live. Discover now