Capitolul 8

255 23 6
                                    

Amalia POV

  Ma plimb deja de 3 ore pe plaja și cred ca m.am rătăcit. Telefonul meu este mort iar afara este un întuneric de nedescris. Am început sa ma panichez fiindcă nu știam unde sa merg pentru a ajunge acasă.

  A mai trecut o ora iar eu inghetasem de frig deja. Tremuram toată iar lacrimile îmi curgeau pe fata. Îmi curgeau și de frica și din cauza lui Jungkook.

  Într-un sfârșit am auzit o mașină și niște voci. Am început sa fug în direcția de unde se aud acele voci însă fără sa îmi dau seama am fost luata de un val. Am început sa tip în ultimul hal și sa ma zbat fiindcă eu nu știu sa înot și plus îmi este frica de apa adâncă. Într-un final am obosit și mi.am închis ochii. M.am lăsat moale și am simțit cum întru sub apa. Aici îmi este sfârșitul. Atât am mai apucat sa zic fiindcă totul a devenit negru de aici.

  Acum o ora - autor POV

  Cei 8 adolescenți au ieșit în căutarea Amaliei însă nu singuri, ci au chemat și salvamarii și politia pentru a o cauta. O ora întreaga au cautat-o împreună cu salvamarii însă nimic. Au ajuns undeva super departe de casa. S.au învârtit de câteva ori pe acolo după care au auzit niște țipete familiare. Se pare ca erau ale Amaliei. Au fugit repede și au văzut-o luata de apa.

  Salvamarii au sărit imediat după ea și au luat-o din apa însă era inconștiență. Au început sa ii facă manevre de resuscitare și au reușit sa o facă sa revină pe pământ. Imediat a fost luata de o ambulanta. Nu putea sa respire singura. Au conectat.o la o masca de oxigen și au transportat.o spre spital.

  Băieții erau speriați și ușurați la fel și fetele fiindcă au găsit-o pe Amalia. Acum nu puteau decât sa se roage pentru ea și pentru sănătatea ei.

  Ajunși toți la spital au așteptat ca doctorii sa le spună despre starea ei de sănătate. După o ora de așteptat au văzut cum mai multe asistente și doctori au fugit în salonul Amaliei. Fetele au fugit imediat aproape de ușă speriate. Nu după mult timp au auzit cu doctorul a strigat "Repede dezifibrilatorul! A întrat în stop cardio respiratoriu. Încarcă cu 200 de J."

  Fetele au început sa plângă și au căzut toate îmbrățișate pe podeaua rece, de un alb imaculat. Băieții erau pe scaunele și când au văzut fetele pe jos au sărit ca arși de pe scaune. Au mers lângă ele și s.au aplecat pentru a fi la nivelul lor.

  - Fetelor? Ce s.a întâmplat? Întreabă Suga.

  - Amalia... A... A întrat în stop cardio respiratoriu. Spune Sunny și plânge mai tare decât o făcea inainte.

  Băieții se uitau speriați unul la altul. Nu vroiau ca Amalia sa moara.

  In timpul stopului cardio respiratoriu - Amalia POV

  Eram într-o camera neagra de o ora. Stăteam pe întuneric cu genunchii la piept și plângeam.

  Dintr-o dacă camera s.a făcut de un alb imaculat, raze de lumina bătând dinspre peretele opus mie. M.am ridicat în picioare și am mers mai aproape. Din acel perete a ieșit o persoana. Un fel de înger. Avea niște aripi albe și strălucitoare, hainele ei erau albe și un corp micuț și firav.

  M.am apropiat mai tare pana când i.am văzut chipul mamei mele. Am început sa lacrimez instant.

   "Fata mea, sunt eu, mama ta. Nu am prea mult timp sa stau. Uite fata mea, lupta sa ramai în viata. Pe pământ te așteaptă multe persoane ce te iubesc. Mai ales un baiat. A greșit și o sa mai greșească mult fata de tine. Te.a făcut sa suferi o va mai face dar el este băiatul care te va iubi și va avea grija de tine la un moment dat. Tot rău spre bine fata mea. Te rog lupta pentru prietenele tale care acum stau pe jos pe hol și plâng fiindcă nu vor sa te piardă, lupta pentru prietenii tăi care te așteaptă pe pământ. Nu veni la mine. Ești prea tânără. Eu o sa te veghez mereu de sus iar atunci când nu mai știi ce sa faci uitate la cer și strânge în mânuțele tale acest inel. Uite, asta îți va face legătura cu mine. Voi fi mereu lângă tine. Și te rog, iartă.l pe tatăl tău. A greșit însă acum începe sa revi a acel om iubitor de acum câțiva ani. Și fratelui tău ii pare rău pentru ce a făcut. Și te rog sa ai grija la Alec si la Sehun. O sa încerce sa iti facă multe lucruri rele. O sa încerc sa am grija de tine de aici de sus fata mea. Nu uita, LUPTA pentru mine, pentru tine și pentru prietenii tai! Te iubesc puișor! "

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 24, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Picături de sânge °°° J. J. K. ffWhere stories live. Discover now