Capitolul 2

275 24 4
                                    


Mal POV

M.am trezit acum câteva ore și am aflat ca am suferit 2 operații din cauza ca se pare ca miște impurități mai mari mi.au întrat în rana. Ma durea super tare piciorul. Acum în camera mea erau cele 5 javre cu părinții lor, Jungkook și câțiva polițiști.

- Deci Jungkook zici ca ele au făcut asta nu? Spune unul din polițiști.

- Da. Ati văzut și dumneavoastră când ați întrat în baie ca era cele 5 cu cate un cuțit în mana. Și amprentele de pe cuțite sunt ale lor. Plus ca aveau pumnii pătați ca sângele lui Mal.

- Am înțeles. Mal. Este adevărat tot ce a declarat domnul Jungkook?

- Da. Este adevărat tot.

- Si de ce te.au bătut? Întreabă unul din polițiști.

- Păi.... Au început sa îmi zică sa stau departe de BTS adică de Jungkook și cei 6 prieteni ai lui. Și m.au bătut pana când am ajuns în halul asta.

- Am înțeles. Îmi pare rău să vă zic dar fetele vor fi trimise la scoala de corecție din Seul. Veniți cu mine ca să mai discutam și alte detalii.

Fetele mi.au aruncat niște priviri ba în care ma rugau sa îmi retrag plângerea ba în care vroiau sa ma omoare.

Am rămas singura în camera cu Jungkook. El se uita cam insistent la mine.

- Jungkook. Poți pleca acasă. Mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine dar te rog sa pleci. Ma descurc eu de acum încolo.

- Am... Ok. Ne vedem la scoala.

- Vezi sa nu. Spun eu nervoasa.

Sincer nu prea îmi plăcea prezenta lui. Nu îmi plăcea ca m.a vazut într-un moment asa de rău pentru mine.

După câteva ore mi.am facut externarea și am plecat acasă cu un taxi. Piciorul încă ma durea și trebuia sa am grija sa nu se desfacă cusatura. Am urcat cu greu scările și am ajuns în camera mea. Am încuiat ușă și m.am pus pe pat. Am adormit instant fără sa fac baie sau ceva.

După 10 zile

Astăzi este luni și am decis sa merg la școală. Am avut scutire medicala din cauza piciorului. Vânătăile de pe fata mi.au dispărut fiindcă am observat ca tatăl meu și Jisoo nu au fost acasă deloc.

Mi.am facut un dus și m.am imbracat asa.

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.
Picături de sânge °°° J. J. K. ffDär berättelser lever. Upptäck nu