4

157 8 0
                                    


Stau și mă uit la barbatul din fata mea așteptând orice raspund de la instanța. Raman tacut privind rece stand ca un stâlp in picioare, respirând si clipind din cand in cand. Imi strang pumnul, simtind cum sangele se acumulează acolo. O vena imi pulsează pe gat iar capul imi bubuie dar trebuie sa imi pastrez calmul.

  "Veti avea 10 ani de inchisoare domnule!" Imi zice cu voce scăzută avocatul meu care imi pune in fata o mapa cu cateva fise.

  Imi strang dinti si bat cu pumnul in masa, imediat aceasta dezechilibrandu-se. Imi inchid ochii gata sa il iau la pumni.

  "De. Ce. Nu. Ai. Fost. In. Stare. Sa. Imi. Iei. O. A. Dracului. APROBARE!" Ii tip si ma indrept spre el mușcându-mi limba ca sa nu zic si alt ceva.

  "D-Domnule... Am facut tot ce am putut... Scuzați-ma doar ca..." incerca sa spuna vizibil emotionat si speriat de atitudinea mea.

  "DOAR CA!? DOAR CA AI FOST UN INCOMPETENT!? ASTA VREI SA SPUI!?" Il intreb, acesta căzând intr-un scaun. Incep sa ma invart ca animalul in jurul prăzii pe langa el, acesta transpirând abundent, in timp ce mainile ii tremurau.

  "Domnule p-promit ca..."

  "NU MAI AI CE PROMITE OMULE! M-AI BAGAT IN INGHISOARE!10 ani..." zic ca pentru mine, învârtindu-ma într-una. "10 ANI DE STAT INTRE PATRU PERETI NENOROCITI DIN CAUZA TA!" Ii zic. "Doar asteapta 10 ani astia si ma jur ca te voi omori cu mana mea! Doar asteapta! Asta daca nu cumva rezolvi si ma eliberezi mai repede, poate mai discutam..." ii zic accentuând 'poate' si privindu-l in ochi. De cand mi-a murit tatal, din ziua aceea nu am mai fost atat de nervos pe cineva, sau nu am mai crezut ca voi putea fii mai nervos pe cineva, si iată-mă aici. Viata vine mereu cu surprize.

  "D-domnule voi face tot c-ce imi sta in putința..."

  "Si acum de ce nu ai fact-o?" Ii zic cat se poate de calm, acesta parca sarind in sus de frica pe care o tine in el.

  "Domnule..."

  "Nici un domnule! Hai, pleca pana nu te desființez aici si acum!" Ii zic scotand pistolul de la spate, in secunda urmatoare avocatul meu fuge de pe scaun, afara din incapere.

  Ma intorc spre scaun si il arunc cu putere in perete, strigând cat ma țineau plămânii.

Who are you? Wonho FFWhere stories live. Discover now