3

199 10 0
                                    

 


  Mă învârt în cameră, ținându-mi mâinile în cap, trăgându-mă de păr, lacrimi căzând de-a lungul obrajilor mei, buzele tremurandu-mi. Ce am făcut? Mă uit la balta de sânge de sub cadavru și încet încet incep sa realizez cu adevarat de ce am fost în sare; eu? Eu care nu pot să îmi prăjesc un ou singură?

  Cad în genunchi și incep să plang zgomotos, tipand si batand cu pumnul in podea, pana cand o dara de sange se revarsă pe mana mea. Îl privesc pe iubitul meu cum sta si se uită la mine, de sus, dezamăgit, dar intr-un fel foarte mândru; nu pot să descifrez cu adevarat expresiile lui faciale din cauza lacrimilor.

  "Ce ai facut mică curvă!?" Mă întreabă razand fals, masându-si gatul, ce a fost strans in urma cu cateva minute de catre tatal meu, ce zace acum pe jos.

  "Te-am ajutat... A-Am vrut sa te ajut și sa te scap d-din mainile t-tatei..." zic inca plangand, vocea tremurandu-mi incontrolabil. Acesta râde și se apleacă spre mine, eu incepand sa plang si mai tare. Cu doua degete imi ridica capul, si se apropie cu buzele de ale mele.

  "Esti asa idioata! Fraiera! Nici nu iti dai seama defapt de realitate!" Spune si se indeparteaz, împingându-ma jos, in timp ce aud usa deschizându-se cu putere, cativa ofițeri de poliție venind spre mine, si ridicându-ma cu brutalitate de jos.

  Tip, si incep sa plang si mai tare, zbatandu-ma, vrand sa scap din mainile polițiștilor. Ma uit la cel ce trebuia sa imi fie prieten, si vad ceva in ochii lui, ceva ce ma sperie dar in acelasi timp ma face curioasa.

  "Bye bye iubita mea Y/N! Drum bun si cale batuta! Sper sa nu stai multi ani dupa gratii okay?" zice in batjocura razand de mine si de situatia in care sunt pusa.

  Nu pot exprima in cuvinte tot ce simt; de la ura pe care o am fata de el, pana la faptul ca eu mi-am omorat propriul tata pentru un șobolan ca si el, faptul ca voi sta de acum in colo dincolo de gratii sau ca l-am iubit? Poate toate??

  Ajungând la usa, ma intorc spre el.

  "Să mori în chinuri in flacarile Iadului So Chin!" Urlu la el, si ies din casa, acestia împingându-ma, auzind rasul demonic al fostului meu iubit. Nu inteleg cum am putut avea încredere oarba in el,  nu inteleg de ce am facut asta pentru el, nu inteleg de ce mi-a pasat mai mult de el decat de mine.

Who are you? Wonho FFWhere stories live. Discover now