Άτιτλο! Δεν έχω έμπνευση😅

942 87 4
                                    

Jnn: "Θέλω πρώτα να πω δυό λογάκια στον φίλο σας."
Tae: "Καλά ε όσο περνάει η ώρα την συμπαθώ πιο πολύ! " κοκκινίζω~~ όχι κάτσε γιατί κοκκινίζω!? Λες...;; Ωχ όχι!

-------------------

Kr: "Ναι θα ανοίξεις την πόρτα άνθρωπέ μου να μπούμε!?"
Tae: "Τώρα!" άνοιξε την πόρτα και μπήκαμε μέσα. Wow! Πολύ ωραίο σπίτι! Βέβαια λίγο σκουρόχρωμο σε έπιπλα και τα λοιπά αλλά πολύ ωραίο!! (Και είμαι σίγουρη πως χεστήκατε πως είναι το σπίτι.😅)
Με οδηγό τον Tae πήγαμε στο δωμάτιο του Jungkook ο οποίος...είχε κλειδώσει και αυτή την πόρτα!

Jungkook's POV

Τι ήττα ήταν αυτή; Με χαστούκισε ένα κορίτσι!? Και μάλιστα μικρότερο!? Το άξιζα όμως. Της Μίλησα πολύ άσχημα. Αλλά και αυτή!!! Και αυτή μου μίλησε άσχημα γμτ μου!! Τόσο άσχημα δεν μου έχει ξανά μιλήσει καμία κοπέλα!! Και αυτό το βλέμμα της...Πω πω το λατρεύω--- ΟΠΑ! Όχι! Όχι!
Πήγα και ξάπλωσα στο κρεβάτι μου, φέρνοντας στο μυαλό μου την εικόνα του σκηνικού. Εγώ να της φωνάζω, εκείνη να με χαστουκίζει, να φοβάται λίγο, να δακρύζει και να φεύγει. Κάτσε τι είπα!? Να φοβάται!? Οο ναι! Φοβήθηκε μη με πόνεσε! Πφφφ κορίτσια. Ήταν βέβαια δυνατό το άτιμο. Έχει βαρύ χέρι. Πήγα λίγο στο μπάνιο να πλυθώ αλλά όταν είδα το πρόσωπό μου τα'χασα! Είχε μελανιάσει από το χαστούκι της!
Καθώς κοιτούσα το μελανιασμένο μου μάγουλο και σκεπτόμενος αυτά που μου είπε δακρυσα. Ξανά πήγα στο δωμάτιό μου κάθησα στο κρεβάτι και στήριξα το μέτωπό μου στα χέρια μου.
Jk: "Γιατί να είμαι τόσο μλκ ρε γμτ;" ναι μόλις παραδέχτηκα πως είμαι μλκς. Τότε άκουσα κάποιον να χτυπάει την πόρτα του δωματίου μου.
Tae: "Ρε άνοιξε!!!"
Kr: "Jungkook άνοιξε εμείς είμαστε!!"
Jk: "Φύγετε!!" είπα αγανακτισμένος.
Kr: "Έλα ρε Kook!"
Jk: "Είπα ΦΥΓΕΤΕ!"
Jm: "Έλα ρε Jungkook!" μόλις άκουσα τι φωνή του Jimin Σηκώθηκα και πήγα να ανοίξω.
Jk: "Τι σκατά τον φέρατε εδώ-- ποια είναι η κοπέλα;"
Jnn: "Είμαι η Joanna. Φίλη της Nayia αλλά δεν ξέρω ακόμα αν χάρηκα." πωωω δεύτερη Nayia! Αυτό μου έλειπε τώρα!
Kr: "Τι είναι αυτή η μελάνια;"
Jm: "Ωχ όντως!"
Jk: "Θα σας πω--"
Tae: "Ρε έκλαιγες!?"
Jk: "Τ-τι!? Όχι!!"
Jm: "Ψέμα~"
Kr: "Λέγε τι έγινε."
Jk: "Αα καλά. Μπείτε μέσα." μπήκαν μέσα. Ο Jimin κάθησε στο καναπεδάκι δίπλα από το κρεβάτι, η Kira και η Joanna στο κρεβάτι ενώ ο Tae απλά ακούμπησε στο γραφείο.
Τους είπα τα πάντα. Αυτή τη φορά τα είπα όλα. Ο Jimin και ο Tae ήταν σε φάση.."Κολλητέ έκανες μεγάλη μλκ." η Kira ήταν σε φάση "Wtf" -μάλλον είχε μείνει σε αυτό με τον τοίχο- ενώ η Joanna με κοιτούσε σοκαρισμένη.
Kr: "Ρε...γιατί!? Έτσι εξηγείται η μελανιά."
Tae: "Μλκ ελπίζω να εχεις καταλάβει τι βλακεία έκανες."
Jk: "Αφού κι αυτή--"
Jm: "Jungkook εδώ δεν σε πέρνει να μιλήσεις. Εσύ το ξεκίνησες από την αρχή. "
Jnn: "Όχι. Και η Nayia φταίει είναι πολύ οξύθυμη."
Jk: "Πες τα ρε--"
Jnn: "Αλλά εσύ φταις τουλάχιστον 10 φορές περισσότερο." κατέβασα το κεφάλι μου.
Jnn: "Αφήστε μας λίγο μόνους." ωχ τώρα θα φάω κήρυγμα. Βγήκαν όλοι έξω.
Jnn: "Jungkook δεν σε ξέρω καλά, για την ακρίβεια σήμερα σε βλέπω για δεύτερη φορά..αλλά ξέρεις την φίλη μου οπότε..Άκου. Η Nayia.. Έχει πονέσει πολύ στην ζωή της. Έχει δύο γονείς που της φόρτωναν όλα τα οικονομικά και ακόμα το κάνουν. Γιαυτό μετακόμισε κιόλας, για να βρει δουλειά. Δεν έφυγε με την θέλησή της. Ο πρώτος έρωτας της ζωής της, την απάτησε με την πρώιν κολλητή της πριν ένα χρόνο και το μόνο άτομο που έχει ουσιαστικά , εκτός από μένα, είναι ο αδερφός της που ζούσε στην Αγγλία μέχρι χθες, που έμαθε στο club πως είχε ένα ατύχημα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε...βρίσκεται σε κόμμα... Τον έχουν σε κάποιο νοσοκομείο και οι γονείς της δεν της έχουν πει ακόμα σε  ποιο για να πάει να τον δει.." όταν άκουσα όλα αυτά πάγωσα.
Jk: "Γ-γιαυτό.. ήπιε..χθες;;"
Jnn: "Ναι.. και παρόλο που ήξερε πως δεν έφταιγε.... τόσο, ένιωθε ενοχές για τον Jimin που χτύπησε. Ακόμα και για εσένα ένιωθε ενοχές που σε έμπλεξε." τότε κάθησα στο κρεβάτι με γουρλωμένα μάτια, έτοιμα να κλάψουν.
Jnn: "Βέβαια.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε μισεί τόσο από την αρχή. Πρώτη φορά το κάνει αυτό. Δεν  είναι έτσι η Nayia."
Jk: "Δεν το πιστεύω.. ΓΜΤ ΠΟΣΟ ΜΛΚΣ ΕΙΜΑΙ!? Κάνε ότι δεν το Ακουσες αυτό." γέλασε ελαφρά.
Jnn: "Πάντως..ξέρεις τι λένε. " Με κοίταξε πονηρά ενώ εγώ με απορία.
Jnn: "Το μίσος..φέρνει αγάπη." στην αρχή δεν κατάλαβα. Αλλά μόλις το έπιασα γουρλωσα τα μάτια μου.
Jk: "Δεν παίζει! Δεν είναι ο τύπος μου."
Jnn: "Θα 'λεγα τώρα κάτι αλλά έχε χάρη που πρέπει να πάω και στην άλλη."
Jk: "Προχώρα." είπα καθώς άνοιξα την πόρτα να βγούμε έξω. Πήγαμε στα παιδιά. O Jimin κοιτούσε έξω από το παράθυρο, ενώ η Kira και ο Tae καθόντουσαν στον καναπέ.
Kr: "Όλα εντάξει;"
Jnn: "Ναι μια χαρά."
Tae: "Ωραία τώρα μένει--"
Jm: "Η Nayia!"
Tae: "Αυτό θα έλεγα τώρα!"
Jm: "Όχι! Εννοώ τρέχει στον δρόμο!"
Kr, Jnn: "Τι!?"
Jm: "Δείτε!" όλοι έτρεξαν στο παράθυρο εκτός από μένα. Εγώ έτρεξα στην πόρτα και Βγήκα έξω. Κατέβηκα τα σκαλιά δυό δυό και Βγήκα στο δρόμο. Είδα την Nayia να τρέχει. Άρχισα να τρέχω πίσω της όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Εκείνη την ώρα άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν από το παράθυρο.
Jnn: "Nayia ΠΡΟΣΕΧΕ!" ένα αμάξι ερχόταν κατά πάνω της. Έτρεξα και προσπάθησα να την σώσω αλλά ξαφνικά όλα μαύρισαν. Το τελευταίο πράγμα που άκουσα ήταν μία κόρνα και κάποιον να ψιθυρίζει το όνομά μου.

~•Tattoo•~ (Κυρίως Jk imagine) Where stories live. Discover now