1

274 10 0
                                    

Nagyon kis koromban kezdödött az egész kb úgy 15 éves lehettem. Éppen a családdal voltunk nyaralni lent Miami-ban. Ahogy azóta is minden nyáron megyünk imádom azt a helyet,az embereket,a vízet igen a vízet kimondottan szeretem azt ahogy a nap simogatja a bőrőm és ahogy a víz hozzá ér egyszerűen imádom ezt az érzést. Nah bocsánat kicsit elkalandoztam szóval a családdal voltunk éppen lent a parton mikor én és a barátnőm elmentünk úszni kicsit távolabb a néptől. Kitaláltuk ,hogy bujocskázni fogunk. Rajtam volt a sor ,hogy elbujjak,szóval kiszemeltem magamnak egy barlangot ahova letanyásztam és vártam ,hogy Laura (a barátnőm) megtaláljon.

Lana:Megvagy!!!

Én:Ez nem ér! Hogy találtál meg engem ilyen hamar?

Lana:Nem volt olyan nehéz rádtalálni. -mosolygott. Tudod már ismerlek annyira ,hogy sejtettem hogy a választásod valami ilyesmire fog esni. -mutatott körbe a barlangon.

Én:Akkor túl jól ismersz. Amugy elképesztően szép ez a hely. Ahogy a barlang tetején keresztül érkező fényen a víz megcsillan. Waoh imádom ezt a helyet mostantól ez lesz az új rejtekhelyem.

Lana:Bolond vagy Bella. -dicsért meg a barátnőm

Én:Köszönöm-majd vállba bokszoltam lehet ,hogy egy kicsit túl erősen is mert a vízbe esett. Belöllem pesig kitört a röhögés mikor Lana felbukkant.

Lana: Nah ezért még kapsz.-majd berántott magamellé.-és mostmár belölle is kitört a röhögés,majd heves fröcskölő csatába kezdtünk mint amolyan jó kis gyerekek.

Én:Auu-nyögtem fel egyszer.

Lana:Mi az? Jól vagy?

Én:Igen csak mint ha valami meszúrta volna a lábomat.-ahogy ezt kimondtam kiszálltam a vízból és megnéztem, igazam volt a lábom vérzett.

Lana:Jézus Bella te vérzel! Minden oké??

Én:Igen persze csak egy karcolás pár nap múlva elfog múlni nefélj.

Lana: Rendben van, remélem is. Amugy szerintem már ilyedeje lenne indulnunk mert anyukádék már lehet keresnek minket.

Én:Rendben menjünk.
Mikor visszaértünk anyáékhoz egyből kiszúrták ,hogy vérzik a lábom hiába próbáltam takargatni.

Anya:Jézusom kislányom mi történt? Hol jártatok ti?

Én:Nyugi anya jól vagyok csak megkarcoltam egy kőben.

Lana:Amugy csak úszunk itt a közelben.-tette hozzá Laura

Anya:Nem baj kicsikém én azért bekötözöm.

Én:Rendben anya köszi.

Bella ÉleteWhere stories live. Discover now