Covert tattoo

907 51 10
                                    

Emily's synsvinkel:

"Hun er jo blevet ond og kold!" svarede Louis beskyldende. "Nej! Emily, vis dem din tattoo..." Han kiggede afventende på mig.

"Hvordan ved du?- Du så den ik' også?" Han nikkede. Jeg viste dem min underarm på overarmen. "Der står; Venner for altid, søskende for livet. Selvom du ikke er der, er du der alligevel." Sagde Niall.

"Hvornår har du fået lavet den?" spurgte Louis stille. "Da himlen stadig var blå mellem os..." Svarede jeg. Jeg tog den ene sko af og drejede hælen til venstre. Jeg tog et billede ud af hælen og viste det.

"Mine elskede sko, mit elskede billede." Det var et billede af Louis og jeg. "Jeg går nu..." sagde jeg og tog min jakke. "Jeg følger dig hjem." svarede Niall og gik med mig.

"Vent..." Lød det fra Harry. "Du må ikke gå..." Jeg kiggede tilbage på Niall. "Det okay..." sagde jeg til ham. Han nikkede.

"Hvornår rejser du?" Spurgte Louis trist. "I overmorgen..." svarede jeg. "Men hvorfor?" spurgte Harry. "Som jeg svarede Ashton; Jeg bliver skør af at være her! Jeg bliver skør af at Louis prøver at styre mit liv!"

Louis nikkede som om jeg havde ret. "Men kan du ikke forstå at jeg prøver at beskytte dig?! Jeg prøver ikke at slå dig ihjel, men at hjælpe dig, før jeg hjælper mig selv!" råbte han.

Den havde jeg så ikke lige set komme?

"Men Louis, jeg er voksen - eller aldersmæssigt, er jeg - og det må du altså forstå..." Han nikkede.

"Jeg går nu..." tilføjede jeg og gik.

"Emily, du må undskylde at vi har dømt dig... Det var en fejl." lød det fra Harry. "Det er okay, Harry..." Svarede jeg inden jeg gik ud af døren.

Jeg har ingen tilbage... Ellie er på tourné, Lily er i USA, Caroline er i på ferie med hendes familie, 5SOS ligger og er bagstive derhjemme og One Direction... Ja, det siger vidst sig selv?

Jeg låste hoveddøren op og gik direkte ind i et stort flytterod. Oh God!

Wrapped Around Your FingerDonde viven las historias. Descúbrelo ahora