Tattoos with sadness...

1.4K 60 2
                                    

Emily's synsvinkel:

@Emily_Tomlinson: I accept the #ALSicebucketchallenge thanks Rossi... I nominated @onedirection @5SOS and @JoshDevineDrums ! :)

Jeg gik ind i stuen hvor drengene sad og spillede video spil. Zayn, Liam og Harry var heldigvis igang med at lave mad.

"Hey babe, den der tattoo du gerne vil have ik ogs?" spurgte Harry. "Jarh? Hvad er der med den?" spurgte jeg og vandrede stille ud i køknet. "Hvornår ville du ha' den?" spurgte han nysgerrigt.

"Jeg har ikke rigtigt haft tid, men når det skal være? Hvorfor?" spurgte jeg undrende. "Fordi Louis, Ashton og jeg tager ned og får en tattoo imorgen. Vil du ikke med så?" forslog han.

"Jo!" Svarede jeg glad.

•••

Drengene havde stillet maden på bordet og vi sad nu alle samlet omkring bordet. Louis var den første der kastede noget mad ind i munden. Han skar en underlig grimasse og spurtede hen til vasken.

Han spyttede det hurtigt ud og skyllede sin mund. "Lad vær med at spis det! Det smager ikke godt!" Kom han tilbage og sagde.

Jeg smagt lidt på det. Min hals begyndte at brande fordi det smagte så dårligt! Jeg spyttede det ud i en serviet. "Jeg ringer til mor!" sagde jeg og tog min telefon frem.

J- Hej darling!

E- Hej mor, din søn kan ikke lave mad og vi er hunde sultne...

J- I må godt spise hos os!

E- Mange tak, mor! Vi kommer om 10 min.!

"Mor siger at vi må spise ved hende!" jublede jeg.

•••

"Tak for mad, mummy!" sagde jeg og gav hende et sidelæns kram imens vi sad ved bordet. "Det var så lidt! Jeg fik et brev i dit navn idag? Her." Hun gav mig et hvidt brev.

Jeg rejste mig og åbnede det stille.

"Kæreste Emily.

Vi nåede ikke at fortælle dig noget til begravelsen. Clara har altid gerne ville være ligsom dig, så hun skrev engang en sang. Vil du gøre os den tjeneste at synge den så hun alligevel får sin drøm opfyldt?

-Familien Parker xx"

Jeg kiggede ud af vinduet. Sangen stod bag på papiret. Ville Clara gerne være ligsom mig?

Jeg gik stille hen til bordet igen. Jeg lagde stille ved siden af min tallerken og kiggede over på Liam, som snakkede.

Man kunne se at han fangede mit blik og kiggede bekymret på mig, da han var færdig med at snakke. "Hvad stod der i brevet?" spurgte Johannah, som vi så kalder Jay.

"Det var fra familien Parker... Clara havde skrevet en sang, som de har bedt mig om at synge..." Hun trak ind i et kram imens jeg stille lod tårerne rende ned af mine kinder.

Wrapped Around Your FingerWhere stories live. Discover now