Emma

1.5K 62 6
                                    

Emily's synsvinkel:

"Emma. Vi har hentet Emma hjem fra Ghana." "Moar!" sagde hun glad. Jeg grinede. "Protest; en mindreårig kan ikke vidne?" Jeg kiggede vredt på anklageren.

"Protest afvist!" svarede dommeren. "Emily, jeg vil bede dig tage Emma med hen til din plads." Sagde min advokat.

Jeg løftede hende op og gik hen til Harry med hende. "Emily har taget sig af Emma, da Emma var alvorligt syg. Hun blev ved hende om natten." forklarede min advokat.

"Ti minutters pause imens vi afgør sagen." sagde Dommeren og gav et gok i bordet med sin hammer.

Vi tog Emma med ud på gangen. "Moar! England!" hvinede hun glad.

Jeg nikkede glad. "Louis er den allersidste de vil høre noget fra, så der har de faktisk truffet en beslutning." sagde min advokat.

Louis nikkede sikkert. "Lukker de sagen efter det her?" spurgte jeg håbende. Han nikkede sværgende og gik.

"Klarer du den?" spurgte Niall og kiggede på mig. "Emma er kommet og Danny ryger formentlig tilbage i fængslet? Alt kunne ikke blive bedre..." svarede jeg trist.

"Hvad er der galt?" spurgte Luke mistroisk. "Jeg kan ikke få det der skete ud af hovedet! Jeg har siddet og kiggede Danny i øjenene imens jeg anklagede ham for mord? Han er en psykopat!" svarede jeg.

•••

"Louis Tomlinson, Emily's biologiske bror. Født D. 24 December 1992. Kan du bekræfte det?" Blev Louis spurgt om. "Ja." svarede han.

"Har du mærket til Danny's psykiske lidelser?" spurgte min advokat. "Ja, han har truet Emily. Hun turde ikke gå udenfor før han ville blive fanget..." Svarede Louis og kiggede lidt forbavset på min advokat.

"Tak for det, Louis. Vi stopper her, da vi har truffet en beslutning. Jeg idømmer Danny Parker fængsel på livstid og Emily Tomlinson frikendt." Han gav et gok i bordet, som fik mit hjerte til at slå igen.

Jeg gik op og gav dommeren og min advokat hånden.

•••

"Emma! Kom og få lidt mad, og træk lige Luke med!" råbte jeg fra køknet, hvor Louis, Harry, Niall, Ashton og Liam sad. Hun kom løbende med Luke i hånden.

"Ma sidde ved siden af Niall og Ash!" hvinede hun og kastede sig op på en stol.

Wrapped Around Your FingerWhere stories live. Discover now